Ratković: Teško, ali zasluženo

Područna fudbalska liga Sombor

Ravangrad 2018. – Budućnost (G) 0:2 (0:1)

Sombor: Gradski stadion Sombor, gledalaca preko 100, sudija, Predrag Vujić (Kula). Strelci, Hrnjez u 40. i Adamek u 89. minutu iz penala. Crveni karton: Mančić (Ravangrad 2018.u 89. minutu. Žuti kartoni: Horvat, Prodanović, Mančić, Vidaković, Lazić, Vuković (Ravangrad), a Liptak (Budućnost).

Ravangrad 2018.: Horvat, Vuletić, Prodanović, Jerotijević, Beljanski (Vuković), Lakić (Sladojević), Mančić, Vidaković, Mazinjanin, Praštalo (Kezić), Lazić.

Budućnost: Krndija, Hrnjez (Radivojević), Leđanac, Srnka, Žemberi, Liptak (Inđić), Tasić, Nemet, Adamek, Đ.Milanov, Medić.

Gosti iz Gložana ostvarili su četvrtu pobedu u nizu. Mrežu domaćih načeo je Hrnjez, a sudbinu Somboraca sa bele tačke, zapečatio je Adamek u samom finišu utakmice. Trijumfom ostvarednim na gostovanju u Somboru, puleni Zorana Ratkovuića opravdali su epitet favorita su ovom susretu.

„Mnogo teže nego što smo očekivali, stigli smo do bodova na gostovanju u Somboru. Sada je već sasvim sigurno, da svi naši rivali daju sve od sebe kako bi nas onemogućili da ih pobedimo. Četvrtu pobedu u sezoni smo, dakle, ostvarili veoma teško i sasvim je sigurno da će tako biti i u narednim utakmicama. Dakle, bila je ovo još jedna potvrda, da se bodovi ne osvajaju lako i tako će biti i u narednim utakmicama. Jedino maksimalnim angažovanjem, borbenošću i marljivim radom tokom treninga možemo nastaviti ovaj pobednički niz. Ovo tim pre kada se zna, da sve ekipe sa kojima igramo, žele da nas pobede. – ističe Zoran Ratković, trener Budućnosti.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde