Regionalna „Pažljivkova smotra 2024“ u Bačkoj Palanci

Odličan uspeh učenika naše opštine

124
FOTO: Opština Bački Petrovac

Opština Bačka Palanka je u utorak (21.05.), na poziv Agencije za bezbednost saobraćaja, bila domaćin regionalne „Pažljivkove smotre 2024“, čime je realizovana i treća faza projekta „Pažljivkova smotra 2024“, koji je pokrenula Agencija za bezbednost saobraćaja.


Regionalna „Pažljivkova smotra 2024“ održana je u Osnovnoj školi „Zdravko Čelar“ u Čelarevu, a učesnici su bili pobednici opštinskih smotri u kategorijama dece predškolskog uzrasta i učenika prvog i drugog razreda. Ovogodišnja regionalna „Pažljivkova smotra 2024“ okupila je predškolce i učenike prvog i drugog razreda iz Bačkog Petrovca, Vrbasa, Novog Sada i Bačke Palanke, koji su kroz zanimljivu igru, druženje i takmičenje pokazali zavidno poznavanje pravila bezbednog ponašanja u saobraćaju.

Ekipa predškolaca Predškolske ustanove „Včielka“ iz Bačkog Petrovca je pobednik regionalne „Pažljivkove smotre 2024“ u kategoriji takmičenja za decu predškolskog uzrasta a u kategoriji takmičenja za decu uzrasta drugog razreda, prvo mesto je osvojila ekipa Osnovne škole „Jan Čajak“ iz Bačkog Petrovca. U kategoriji prvog razreda, treće mesto osvojila je ekipa Osnovne škole ,,Žarko Zrenjanin’’ iz Maglića.

Predstavnici naše opštine plasirali su se na završnu fazu takmičenja ,,Pažljivkova smotra 2024’’- Republička smotra, koja će biti održana u Kragujevcu 10 i 11 juna.
Pobedničkim ekipama regionalne „Pažljivkove smotre 2024“, koje će predstavljati svoje vrtiće, škole i mesta na republičkoj smotri, predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja uručili su diplome, zahvalnice i prigodne poklone.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde