Održan sastanak sa rukovodstvom JKP „Komunalac” Bački Petrovac

BAČKI PETROVAC – Predsednica opštine Bački Petrovac Viera Krstovski, zajedno sa svojim saradnicima, posetila je JKP „Komunalac“ i tom prilikom održala sastanak sa rukovodstvom ovog preduzeća. Tema sastanka bila je poslovanje i budući planovi JKP „Komunalac“.


Poseta je imala zvanični karakter, budući da je ovo prva poseta novoizabrane predsednice opštine Bački Petrovac ovom javnom preduzeću. Tokom sastanka, rukovodstvo „Komunalca“ je predsednicu Krstovski upoznalo sa dosadašnjim realizacijama projekata, kao i sa budućim planovima i projektima koji su u sklopu ovog preduzeća.

– Naš cilj je da obezbedimo najbolje moguće usluge za građane i da konstantno unapređujemo naše poslovanje. Ova poseta je bila važna kako bismo predsednicu opštine detaljno upoznali sa svim aspektima našeg rada i kako bismo dobili podršku za buduće projekte, izjavio je direktor JKP „Komunalac“.

Predsednica Krstovski je izrazila zadovoljstvo zbog upoznavanja sa radom JKP „Komunalac” i naglasila važnost saradnje i podrške javnim preduzećima u cilju poboljšanja usluga za građane Bačkog Petrovca.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde