Održan sastanak povodom nastavka izgradnje kanalizacione mreže u Bačkom Petrovcu

BAČKI PETROVAC – U utorak (17.09.) predstavnici Javnog komunalog preduzeća „Komunalac“ održali su sastanak sa predsednicom opštine Vie­rom Kr­stov­ski kako bi se razmatrali sledeći koraci u nastavku izgradnje kanalizacione mreže u ovom naselju. Glavna tema sastanka bila je ubrzanje i realizacija radova na kanalizacionoj infrastrukturi u Ba­čkom Petrovcu.


Kako su naveli iz JKP „Komunalac“, u narednih mesec dana planirano je postavljanje šahti i vakumskog voda u nekoliko ulica: Šafarikovoj, Fiskulturnoj i XIV VUSB. Ovi radovi su deo šireg projekta izgradnje kanalizacione mreže. Projekat kanalizacione mreže je jedan od najvažnijih infrastrukturnih poduhvata u opštini, i njegova uspešna realizacija značajno će unaprediti kvalitet ekoloških usluga i održivog razvoja u Ba­čkom Petrovcu.

„Nastavljamo sa izgradnjom kanalizacione mreže jer je to od velikog značaja za naše građane. Ovaj projekat će poboljšati kvalitet života u Ba­čkom Petrovcu i omogućiti bolje upravljanje otpadnim vodama, što je važan korak u razvoju naše opštine,“ izjavio je direktor JKP „Komunalac“ Duško Ilić nakon sastanka.

Istakao je da će radovi biti sprovedeni u planiranom roku, te da će se građani o svim detaljima i potencijalnim izmenama u saobraćaju na vreme obaveštavati.

– Radovi na postavljanju šahti i vakuumskog voda su deo većeg plana opštine za poboljšanje javne infrastrukture, koji obuhvata i druge delove naselja. Ovaj projekat je značajan korak u modernizaciji Ba­čkog Petrovca i podizanju kvaliteta života svih njenih stanovnika. Radimo za Ba­čki Petrovac i njegove građane – svi zajedno kako bismo naše naselje učinili boljim mestom za život“, dodao je dirketor JKP „Komunalac“.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde