SBB kompanija predstavila Total TV akciju

640

Najtraženiji TV sadržaj na dva televizora, uz besplatnu instalaciju.


Beograd, 12.3.2021. – SBB kompanija danas je predstavila Total TV akcijsku kampanju. Svi novi korisnici Total TV usluge mogu da gledaju najtraženije TV kanale na 2 televizora u kući za samo 899 dinara mesečno narednih 12 meseci u okviru Total TV Extra ili Premium paketa. Pored toga, dobijaju i Pink paket 24 meseca promotivno.

Bilo gde u Srbiji, Total TV korisnici mogu da gledaju najtraženiji TV sadržaj – emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, “Utisak nedelje”, “Među nama”, “Balkanskom ulicom” i druge na Nova S.

Korisnicima su ekskluzivno dostupne utakmice Reprezentacije Srbije u fudbalu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022!

Srbija igra protiv reprezentacije Republike Irske 24. marta, Portugala 27. marta i Azerbejdžana 30. marta, a prenos je uživo na TV Nova S.

Samo na Sport Klubu ove godine svi SBB i Total TV korisnici mogu da gledaju najtraženije sportske sadržaje – Premier i La liga,Evropsko prvenstvo u fudbalu i druga najpopularnija sportska takmičenja.

Uz ovu Total TV akciju, na jednom televizoru korisnici mogu da gledaju utakmicu, a na drugom omiljenu TV emisiju, dok su serijeAleksandar od Jugoslavije, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom(2.sezona) dostupne preko EON mobilne aplikacije na mobilnomtelefonu, tabletu ili računaru u Video klubu, kao i drugih 18.000 naslova.

Za više informacija posetite totaltv.tv ili pozovite Kontakt centar na 19955.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here