SEZONA 2017: Bazeni u okolini Bačke Palanke – smene i cene

21776

U ovim vrelim danima svi razmišljamo kako da pobegnemo sa betona i da se najbrže rashladimo i osvežimo. Bačka Palanka svakako nudi mogućnost da besplatno uživate u prirodnim bogatsvima koje ona nudi, kao što su Tikvara, Dunav, Bager i ostali prelepi delovi gde zavire Dunav. Za one koji bi rashlađenje radije potražili uz bazen izdvajamo ponudu bazena u bližoj okolini, kao i osnovne informacije o njima.

Otvoreni bazeni:

Aqua Park Petroland  – Bački PetrovacРезултат слика за aqua park petroland radno vreme

AquaPark PETROLAND je najveća do sada izgrađena turističko-zabavna atrakcija u Srbiji. Ujedno, to je i najmoderniji AquaPark na prostoru celog Balkana. Nalazi se na teritoriji opštine Bački Petrovac u blizini Bačke Palanke.

Radno vreme:

Radnim danima od 10 -19 časova

Vikendom i praznicima: od 10 – 20h

Cene:

Deca visine do 90cm ne plaćaju ulaz na Aqua Park. Deca do 18 godina, studenti od 19 do 26 godina radnim danima plaćaju 700 dinara, dok je vikendom cena 800 dinara. Odrasli radnim danima ulaz plaćaju 900 dinara, a vikendom 1200 dinara.


Bazen Maglić

Sportsko-rekreativni kompleks bazena u Magliću nudi bazene za decu i odrasle sa vodenim atrakcijama, zelenim površinama, sunčalištem, ugostiteljskim sadržajima i paviljonima za smeštaj posetilaca.

Radno vreme:

Radnim danima od 10 -19 časova

Vikendom i praznicima: od 9 – 19 časova

Cene:

Deca do 7 godina mogu da uđu besplatno na bazen, dok osnovci, srednjoškolci i studenti plaćaju jednokratnu ulaznicu 50 dinara. Cena karte za odrasle je 200 dinara.


Bazen GRAV – Gajdobra

Foto: Nikola Janičić

GRAV bazen je dimenzija 25m x 13m. Jedan deo bazena je za decu dubine 103cm, a ostatak je dubine 183 cm. Bazen sadrži vodeni slap za masažu i hidro klupu sa mlaznicama za leđa i noge.

Radno vreme:

Radnim danima od 10 -19 časova

Vikendom i praznicima: od 10 – 19 časova

Cene:

Deca do 7 godina mogu da uđu besplatno na bazen, dok deca do 14 godina plaćaju ulaznicu na bazen 150 dinara. Cena karte za odrasle je 250 dinara, a iznajmljivanje ležaljke je 120 dinara.


OAZA „Gložan“

U nizu sportskih terena, nalazi se bazen na otvorenom, površine 22x11m i manji dečiji bazen. Za potpuno uživanje prilagođen je i plivačima i neplivačima s obzirom da se dubina bazena postepeno povećava od 1,5m do 2,5m dubine. Za sve goste obezbeđene su udobne ležaljke i suncobrani, svlačionice, toaleti, i tuševi. Letnja bašta i bar nude osveženje u hladu lipove šume.

Radno vreme:

Radnim danima i vikendom: od 07 do 22 časa.

Cene:

Deca ulazak na bazen plaćaju 200 dinara, dok odrasli plaćaju 400 dinara. Postoji pogodnost, a to je porodična karta koja je 1000 dinara za celu porodicu.


Bazen SAJMIŠTE „Spens“- Novi Sad

Сродна слика

Radno vreme:

Radnim danima: od 10 do 18:30 časova

Vikendom: od 09 do 19 časova

Cene:

Dnevne ulaznice za ovaj kompleks bazena nešto su niže nego na Spensu, te je tako cena za odrale 250, za decu do 12 godina 150 dinara, dok je poludnevna karta takođe 150 RSD.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde