Sikirićev gol odlučio pobednika

U desetom prvenstvenom kolu Područne fudbalske lige Sombor, Budućnost u Gložanu pobedila Lipar. Sikirić strelac pobedonosnog gola. Sledi gostovanje u Gajdobri „fenjerašu“ Hercegovcu

Budućnost (G) – Lipar 1:0 (1:0)

GLOŽAN – Devetu pobedu u dosadašnjem delu sezone, ostvarili su fudbaleri gložanske Budućnosti. U nedelju (20.10.) su puleni trenera Zorana Ratkovića, na svom stadionu ostvarili minimalnu ali vrednu pobedu.

Nakon ovog trijumfa, Budućnost je i dalje na čelu tabele sa osvojenih dvadesetsedam bodova. Tri boda manje od lidera na tabeli, trenutno ima drugoplasirana ekipa Budućnosti iz Mladenova, na drugom mestu.

„Golom Sikirića u 26. minutu stigli smo do devete pobede u dosdašnjem delu prvenstva. Moja ekipa je prvo poluvreme odigrala veoma dobro, stvorili smo nekoliko šansi, ali smo samo jednu uspeli da realizujemo. U drugom poluvremenu došlo je do pada u našoj igri. Mislim, da je do pada došlo usled naporne kup utakmice koju smo odigrali protekle srede u Bačkom Petrovcu sa ekipom domaće Mladosti. Taj susret smo izgubili nakon izvođenja penala. Utakmicu protiv Lipara, završili smo sa deset fudbalera. Zbog povrede Adameka pred kraj drugog poluvremna, bili smo prinuđeni da na kraju ostanemo sa deset igrača. Naime, pre toga smo obavili tri izmene, tako da nismo više bili u mogućnosti da menjamo igrače. U narednom kolu gostujemo u Gajdobri poslednjeplasiranoj ekipi Hercegovca. Pobeda u ovoj utakmici ne bi nikako trebala da dođe u pitanje“ – kaže za portal BAP Vesti, Zoran Ratković, trener Budućnosti.

U utakmici sa Liparom, za Budućnost su igrali: Krndija (Rajšp), Sikirić, Hrnjez, Radivojević, Srnka, Žemberi, Liptak, Tasić, Nemet (Leđanac), Adamek, Pavlović (Medić).

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde