Sloboda (Novi Kozarci) – Stari Grad 1:1 (0:0)

Važan bod za Stari Grad.

1108

NOVI KOZARCI: U subotu 20. marta odigran je meč između GFK Sloboda i OFK Stari Grad na stadionu „Ilija Pantelić“ u Novim Kozarcima.


Po veoma hladnom i vetrovitom vremenu juče je u Novim Kozarcima viđen fudbal dostojan ovog ranga takmičenja. Obe ekipe su u meč ušle otvoreno, borba prsa u prsa. Oko neutralnog posmatrača je moglo videti otvoren fudbal, pun borbenosti, lepih akcija i bez opstrukcije igre. Stari Grad je imao inicijativu u prvom poluvremenu, a Sloboda u drugom. Bilo je dosta šansi i polušansi za obe ekipe. I pored svega navedenog na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0.

Foto: OFK Stari Grad

U drugom poluvremenu smo videli identičnu borbu, a iz perspektive bačkopalanačkog tima, vredi istaći odbranu Buzadžije u prilici 1 na 1 kao i odličan udarac na gol Petra Tanasića koji je odličnom paradom odbranio golman gostiju. Pred sam kraj utakmice u jednoj od akcija najbolje se snašao kapiten Starog Grada Vlajić i doneo bačkopalančanima vođstvo od 1:0. Samo četiri minuta kasnije, desio se slobodan udarac za domaćina oko aut linije na oko 30-tak metara od gola Starog grada. Centaršut u peterac, Buzadžija odbija loptu koja u gužvi stiže do igrača domaće ekipe koji jakim udarcem loptu šalje u mrežu za 1:1.

Foto: OFK Stari Grad

Do kraja utakmice se i dalje igralo otvoreno i bilo je još par poluprilika za obe ekipe. Utakmicu je mogla dobiti, kako domaća, tako i gostujuća ekipa, tako da je ostvaren rezultat prema dešavanjima na terenu i najpravedniji.


Sudije: glavni – Bečanović Aleksandar; pomoćnici – Milanović Petar i Radosavljević Vladimir; delegat – Dakić Milan; kontrolor – Jevtić Bojan.

Strelci: Sloboda – Pavlović (’85), Stari Grad – Vlajić (’81).

Žuti kartoni: Sloboda – Rusić (’21), Vrbački (’75) i Ćulibrk (’90+3); Stari Grad – Gluvić B (’48) i Juhik (’63).

Sloboda: Živkov, Mijatović (od ’63 Vrbački), Pavlović, Ćulibrk, Galić (od ’71 Reljić), Cvijanović, Savić (od ’71 Maljukan), Ćosić, Kondić (od ’71 Gavrilović), Rusić (od ’49 Spahić), Erdeljan.

Stari Grad: Buzadžija, Tekić (Zekić), Gluvić M, Stojanović (od ’46 Juhik), Tanasić, Vlajić Ž, Krajnović (od ’46 Matijašević), Rodić, Ilić, Gluvić B (Bajić), Krstić.


Pogledaj: Partizan slavio na „Vavi“ (VIDEO)


 

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde