Slovenské vojvodinské divadlo ponúka žiakom možnosť zapojiť sa do workshopu tvorivého písania

Workshop sa uskutoční od 26. do 28. septembra v priestoroch SVD v Báčskom Petrovci

BÁČSKY PETROVEC – Slovenské vojvodinské divadlo v Báčskom Petrovci je aktívnym partnerom medzinárodného projektu MY SME, ktorý od 26. do 28. septembra, v spolupráci s Metodickým centrom UMB pre Slovákov žijúcich v zahraničí realizuje workshopu tvorivého písania.


V rámci projektu MY SME vznikol aj špeciálny workshop zameraný na tvorivé písanie. Tento workshop je určený predovšetkým pre žiakov a mládež, ktorí prejavujú záujem o písanie alebo pedagógovia identifikujú, že majú na to predpoklady. Účastníci budú mať možnosť pod vedením lektorky Kataríny Mišíkovej Hitzingerovej, ArtD, rozvíjať svoje schopnosti v oblasti tvorivého písania.

Workshop sa uskutoční od 26. do 28. septembra 2024, v čase od 13:00 do 17:00, s prestávkou na obed, v priestoroch Slovenského vojvodinského divadla v Báčskom Petrovci. Tento workshop je primárne určený pre žiakov a mládež, ktorí inklinujú k písaniu, respektíve si pedagóg myslí, že majú predpoklady pre tvorivé písanie.

Účastníci projektu majú jedinečnú príležitosť získať cenné vedomosti, praktické skúsenosti a užitočné informácie, ktoré môžu neskôr aplikovať vo svojich vlastných umeleckých a pedagogických aktivitách. Výsledkom vzdelávacích workshopov bude desať krátkych didaktických filmov, ktoré budú slúžiť ako vzdelávací materiál pre ďalšiu prácu v oblasti umeleckého prednesu a tvorivých divadelných aktivít.

Tento projekt má vzdelávací charakter a zameriava sa na umelecký prednes, tvorivú dramatiku a divadelné aktivity. Jeho cieľom je poskytovať vzdelanie deťom, mládeži a pedagógom v týchto oblastiach.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde