Novo u Speed Trade: Registracija motorcikala i mopeda

1278

Kompanija SPEED TRADE je već dobro poznata lokacija za sve vozače sa teritorije opštine Bački Petrovac. Godinama vam pružaju vrhunsku uslugu tehničkog pregleda, uz visok nivo kvaliteta i brzine na adresi Novosadska 39 u Bačkom Petrovcu. 


Kod njih možete obaviti tehnički pregled i istovremeno osvežiti svoje vozilo na njihovoj modernoj perionici. Brzo, jednostavno i efikasno!

„SPEED WASH“ se nalazi u sklopu tehničkog pregleda, što omogućava klijentima dve usluge na jednom mestu, kako bi vozilo bilo u perfektnom stanju!Radno vreme perionice je radnim danima od 7-23 h.

1 žeton – 100 RSD – 180 sec

Kao deo njihove posvećenosti pružanju vrhunske usluge, kompanija SPEED TRADE je tu da vam olakša proces registracije vašeg putničkog vozila ili vozila težine do 3,5 tone.

Speed Trade tehnički pregled je otvoren svakog dana od 7:00 do 16:00 časova, dok ih možete posetiti subotom od 7:00 do 14:00 časova. Kako bi vam pružili dodatnu udobnost i sigurnost, nude vam besplatnu proveru ispravnosti vozila, poznatu kao predtehnički pregled. Ova usluga vam omogućava da budete sigurni da je vaše vozilo spremno za tehnički pregled i da izbegnete neugodna iznenađenja.

Ali to nije sve! Ponosno su obavestili javnost da su proširili ponudu i sada vrše registraciju mopeda i motocikala. Bez obzira na vrstu vozila koju vozite, oni su tu da vam pruže sve potrebne usluge kako biste bili sigurni i spremni za put.

A tu nije kraj. Uz svaku registraciju, dobijate i dodatnu pogodnost – besplatnu pomoć na putu.

 

Vaša sigurnost je naš prioritet, stoga su obezbedili ovu uslugu kako biste imali mirnu vožnju bez briga. U slučaju bilo kakvih problema ili nezgode, njihov tim će biti tu da vam pruži brzu i efikasnu pomoć.

„SPEED TRADE“ U BAČKOM PETROVCU!

Adresa: Novosadska 39, Bački Petrovac

Telefon za informacije i zakazivanje termina: 021/ 385-43-05

Radno vreme: ponedeljak – petak 07-16 h; subota 07-14 h

Web sajt: speedtrade.rs

BEZ ČEKANJA I BEZ GUŽVE, NALEPNICU DOBIJATE ODMAH!

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde