Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

"Radimo u sužbi svih naših zadovoljnih korisnika! Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana od 07 do 20 časova i vikendom od 07 do 15 časova."

4389

Bez čekanja i bez gužve!

Stavljajući akcenat pre svega na potrebe svojih klijenata Speed Trade je na teritoriji opštine Bačka Palanka prerastao u lidera u pružanju usluga tehničkog pregleda i registracije vozila.


  1. Registracija svih vrsta vozila

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

Registracija vozila važi godinu dana, a možete je produžiti do 30 dana pre isteka, pri čemu datum važenja registracije ostaje nepromenjen.

Prilikom produženja registracije dobijate novu registarsku nalepnicukoja se lepi na donji desni ugao vetrobranskog stakla (staru nalepnicu ćemo za vas ukloniti mi a na njeno mesto postavićemo novu).

Nalepnica koja nije u desnom donjem uglu vetrobrana ili je oštećena, u suprotnosti je sa članom 268 Zakona o bezbednosti saobraćaja. Isti je slučaj ako su na vozilu dve ili više nalepnica. Kazna za ovakav prekršaj je 3.000 din.

Ukoliko registrujete auto 30 dana posle isteka registracije datum će biti promenjen (pomeren) i bićete u obavezi da vratite stare registarske tablice i platite nove.

O potrebnim dokumentima za produženje registracije, prvu registraciju, prvu registraciju za vozilo iz uvoza, zamenu registarskih tablica i dokumentima za pravna lica saznaj više OVDE


 2. Baždarenje tahografa

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

U skladu sa važećim propisima u Republici Srbiji sva teretna vozila ili skup vozila koji prelazi 3.5t ili 9 i više sedišta moraju imati ugrađen i baždaren tahograf.

Ono što svaki prevoznik mora da zna, jeste da sva NOVO proizvedena prvi put registrovana vozila u Republici Srbiji posle 01.07.2011 moraju imati digitalni tahograf, a sva vozila prvi put registrovana u Republici Srbiji posle 01.07.2011 moraju imati graničnik brzine ugrađen i pravilno podešen za tu vrstu vozila.

Speed Trade pruža usluge ugradnje, pregleda, baždarenja analognih i digitalnih tahografa kao i graničnika brzine.

Ono što je bitno za sam pregled tahografa je da je vozilo prazno i tehnički ispravno.

Obaveza svakog vozača je da jednom godišnje izvrši baždarenje tahografa.

Koje aktivnosti podrazumeva Baždarenje tahografa pogledaj OVDE


3. Tehnički pregled

Provereno najbrže i najpovoljnije!

Speed Trade: Bačka Palanka i Speed System: Pivnice

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu, što je i osnovni uslov za registraciju vozila.

Vršimo tehničke preglede svih vrsta vozila – putničkih, teretnih vozila svih nosivosti, autobusa, prikolica, traktora, radnih mašina i motorcikala.

Na poslovima provere tehničke ispravnosti vozila rade kontrolori sa višegodišnjim iskustvom u oblasti tehničkih pregleda, obučeni za rad na najsavremenijim uređajima. Na taj način klijentima pružamo kvalitetnu, brzu i pouzdanu visokoprofesionalnu uslugu.

O redovnom, redovnom šestomesečnom, vanrednom i kontrolnom tehičkom pregledu saznaj više OVDE


AKCIJE 

 


4. Osiguranje vozila

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

Speed Trade vam nudi da sami izaberete osiguravajuću kuću koja vam najviše odgovara.

Saznaj više o uslovima za:

 5. Uverenje o ispitivanju vozila – Homologacija

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

Agencija za bezbednost saobraćaja je, na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i Pravilnikom o ispitivanju vozila, donela odluku da se za svako upotrebljavano motorno i priključno vozilo uveženo u Republiku Srbiju mora izdati Uverenje o ispitivanju vozila – Homologacija.

Speed Trade je zaključio ugovor o saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i Auto-Moto savezom Srbije – Centrom za motorna vozila u kojem se Speed Trade DOO odobrava da na tehničkom pregledu obavlja ispitivanje i izdavanje uverenja za upotrebljavana motorna i priključna vozila.

Saznaj više OVDE


 6. Atest i reatest plinskih uređaja

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

O termina  za atest i reatest plinskih uređaja za pogon vozila na TNG informiši se OVDE


 7.Međunarodna dokumenta

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

O uslovima izdavanja međunarodne vozačka dozvola i međunarodnog ovlašćenja informiši se OVDE


 8.Izdavanje sertifikata o stručnoj kompetentnosti i kvalifacionih kartica vozača

Provereno najbrže i najpovoljnije – Speed Trade!

O uslovima izdavanja informiši se OVDE

 


KONTAKT

Bez čekanja i bez gužve!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here