Športovo-rodinný deň v Kysáči

Samozrejme, nechýbal ani pozoruhodný počet obecenstva

181
FOTO: Hlas ľudu

V nedeľu 12. mája na ihrisku FK Tatra zorganizovali športovo-rodinný deň, ktorého sa zúčastnil veľký počet detí, športovcov, ako aj tých, ktorí sa začínajú zaoberať športom. Samozrejme, nechýbal ani pozoruhodný počet obecenstva.


Túto akciu svojou prítomnosťou poctili primátor mesta Nový Sad Milan Đurić a prof. Dr. Vesna Turkulovová. Vzácnych hostí privítali a popriali pekný športový deň pokrajinský poslanec Pavel Surový, výborníčka Zhromaždenia mesta Nový Sad a riaditeľka NVU Hlas ľudu Milana Arňašová Radićová a predseda RMS Kysáč Ján Vozár. V mene športovcov a FK Tatra Kysač hostí privítal aj predseda klubu Petar Puača, ako aj člen Mestskej rady pre šport a mládež Ognjen Cvjetićanin, zatiaľ čo sa v mene Futbalového zväzu Srbska prihovoril Miroslav Tanjga.

Deti – športovci mali najprv kratší tréning, po ktorom niekoľko skupín zohralo futbalový zápas a dievčenská skupina volejbalový zápas.

„Som rád, že som v Kysáči, zvlášť keď vidím veľký počet detí, najmä keď sa zaoberajú športom, keď športujú. Veď o deti musíme dbať, aby vyrastali pravidelne a boli dobre vyvinuté. Vidím tu rôzne vekové skupiny, je tu najviac žiakov, predpokladám, že sú členmi športových klubov, ako aj to, že získali prvé základy telocviku v škole na hodinách telesnej výchovy. Mesto Nový Sad vždy podporuje a bude podporovať šport, zvlášť u vás v Kysáči, najmä preto, je tu veľký počet deti, ktoré športujú,“ povedal primátor Milan Ðurić.

Počas rozhovoru si hostia všimli aj problémy, s ktorými sa obyvatelia Kysáča stretávajú, zvlášť keď ide o pediatrickú službu, a ako povedali, na ich riešení budú pracovať.

Na záver športového dňa primátor Milan Đurić, Ognjen Cvjetićanin a Miroslav Tanjga odovzdali deťom lopty a športové rekvizity.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde