Stanovené kvóty na zápis do prvého ročníka štúdií v akademickom roku 2024/25 v Novom Sade

64

Pokrajinská vláda prijala rozhodnutia, ktorými stanovila kvóty na zápis študentov do prvého ročníka základného odborného, akademického a integrovaného štúdia financovaného z rozpočtu AP Vojvodiny na fakultách Univerzity v Novom Sade, ako aj na vysokých školách odborného štúdia založených AP Vojvodinou.

Stanovili sa aj kvóty pre rozpočtové miesta na zápis do prvého ročníka master a doktorandského akademického štúdia na fakultách Univerzity v Novom Sade, ako aj do prvého ročníka master odborného štúdia na univerzitách zriadených AP Vojvodinou.

Celkový počet študentov, ktorí sa môžu zapísať do prvého ročníka základného odborného, akademického a integrovaného štúdia, ktoré sú financované z rozpočtu AP Vojvodiny, je 5 651.

Pre zápis do prvého ročníka master a doktorandského štúdia financovaného z rozpočtu AP Vojvodiny na fakultách Univerzity v Novom Sade je v novom školskom roku plánovaných 2 944 rozpočtových miest.

Do prvého ročníka študijných programov základného odborného štúdia na vyšších odborných školách sa v rozpočte bude môcť zapísať 1 021 prvákov.

Plánuje sa tiež, že do prvého ročníka master odborného štúdia na vyšších odborných školách bude možné zapísať 32 študentov.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde