Učenici iz Bačkog Petrovca boravili u letnjoj školi Crvenog krsta u Bačkoj Palanci

Slobodno vreme učenici su provodili u šetnjama kroz Bačku Palanku, poseti Dunavu, ergeli i muzeju „Karađorđevo“

Za učenike iz Bačkog Petrovca završen je boravak u odmaralištu Bagremara. Boravak dece, kao i prethodnih godina podržao je Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova i odobrila Pokrajinska vlada koja je prihvatila zahtev Crvenog krsta Vojvodine.


U Letnjoj školi boravili su osnovci iz Bačkog Petrovca i Novog Sada. Došli su u pratnji svojih vaspitačica Ane Pavlov iz Bačkog Petrovca i Zorice Kalanjoš iz Novog Sada. Zahvaljujući volonterkama Crvenog krsta Novi Sad, Dunji Mudrinski i Anji Veselinović, deca su pohađala edukativne radionice.

Slobodno vreme učenici su provodili u šetnjama kroz Bačku Palanku, poseti Dunavu, ergeli i muzeju „Karađorđevo“. Večernji sati bili su rezervisani za zabavni program u kom su osnovci posebno uživali. Na odlasku su se zahvalili za divne trenutke i uspomene na Crveni krst Bačka Palanka i odmaralište Bagremara. Crveni krst Bačka Palanka se posebno zahvaljuje Muzeju grada Bačka Palanka, Vojnoj ustanovi Karađorđevo, kao i JKP Komunalprojektu na obezbeđenom prevozu za decu.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde