Udelenie odmien žiakom, nositeľom Vukovho diplomu

Odmeny žiakom udelila predsedníčka Obce Báčsky Petrovec Jasna Šprochová

390

Dňa 28. júna 2024 so začiatkom o 12.00 hodine vo veľkej sieni Zhromaždenia obce Báčsky Petrovec sa uskutočnilo sviatočné udelenie odmien žiakom základných škôl a gymnázia, nositeľom Vukovho diplomu a žiakom generácie.


Žiaci generácie základných škôl v obci Báčsky Petrovec, ktorým boli dnes udelené odmeny sú: Iris Mitićová, žiačka generácie ZŠ Jána Amosa Komenského v Kulpíne, Milica Škorićová žiačka generácie ZŠ Žarka Zrenjanina v Maglići, Rastislav Vrška žiak generácie ZŠ Jozefa Marčoka Dragutina v Hložanoch a základná škola Jána Čajaka v Báčskom Petrovci mala v školskom roku 2023/24 dve žiačky generácie: Martinu Petkovićovú a Leu Šimovú.

Titul žiaka generácie Gymnázia Jána Kollára so žiackym domovom v Báčskom Petrovci patrí Andrejovi Dudášovi z Kysáča.

Nositeľky Vukovho diplomu zo ZŠ Jána Čajaka sú: Andrea Danková, Naďa Jovanovićová, Emilia Tarnociová, Bojana Jevićová, Martina Petkovićová a Lea Šimová.

Nositeľky Vukovho diplomu zo ZŠ Jána Amosa Komenského sú Irena Kuštra a Iris Mitićová.

Nositelia Vukovho diplomu zo ZŠ Jozefa Marčoka Dragutina sú: Anja Radićová, Petra Galambošová a Rastislav Vrška.

Nositelia Vukovho diplomu zo ZŠ Žarka Zrenjanina sú: Adriana Ušiaková, Vukašin Đajić a Milica Škorićová.

Gymnázium Jána Kollára v Báčskom Petrovci má tohoto roku deviatich nositeľov Vukovho diplomu a sú to: Ema Chalupková, Helena Štrbová, Andrea Opavská, Simona Krekova, Andrea Jovanovićová, Marcela Ganiová, Timotej Boris Benka, Ivana Milenkovićová a Andrej Dudáš.

Predsedníčka Obce Báčsky Petrovec Jasna Šprochová sa žiakom prihovorila a popriala im veľa úspechov aj v ďalšom školení. Žiakov prišli podporiť rodičia, starí rodičia a samozejme aj ich učitelia.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde