Uložite u budućnost svog deteta – Upišite ga u Malac Genijalac

Roditelji, budućnost vašeg deteta je u vašim rukama! Vaše odluke danas uticaće na njegov put ka budućem uspehu. Upis u školu Malac Genijalac je odličan izbor jer će vaše dete dobiti podršku za razvoj ključnih veština i sposobnosti putem Mentalne aritmetike– brzo računanje, pažnju, koncentraciju, memoriju, logičko i analitičko razmišljanje, sposobnost vizuelizacije i kreativnog mišljenja. Sve ovo utiče na poboljšanje mentalnih kapaciteta deteta, samopouzdanje i stvara ljubav prema učenju.

Omogućite svom detetu uspešan start u životu!

Ako želite da vaše dete razvije intelektualne veštine i proširi svoje znanje, sada je pravi trenutak! Upis u školu „Malac Genijalac“ je u toku, a mesta su ograničena. Ovaj inovativni obrazovni program, namenjen deci od 3 do 12 godina, nudi nekoliko programa:

Numikon (za decu od 3,5 godine) – program za razvoj predmatematičkog znanja  razvijen od strane stručnjaka  sa Oxford Univerziteta, kroz taktilne i vizuelne elemente. Ovim pristupom, deca razvijaju osnovne matematičke koncepte na zanimljiv i interaktivan način.

Malac Sveznalac (za decu od 4 do 6 godina) – program ima za cilj da pruži deci sveobuhvatan uvid u tri ključne oblasti: svet brojeva, sveznanje i svet oko nas, te upoznavanje sa slovima i oblastima jezika i na taj način ih priprema za polazak u školu samopouzdano bez stresa.

Mentalna aritmetika (za decu od 5 do 12 godina) – program koji pomaže deci da razvijaju veštine brzog mentalnog računanja i matematičke sposobnosti, poboljšavajući pažnju, koncentraciju, logičko i analitičko zaključivanje, memoriju i time postižu bolji uspeh u školi.

Upis nove generacije je u toku u školi „Malac Genijalac“!

Upišite svoje dete u školu koju su roditelji i deca proglasili za broj 1!
Pozovite na 060/58 58 572 ili posetite www.malacgenijalac.com za više informacija i onlajn prijavu.

Upis traje do popune mesta!

„Malac Genijalac“ je škola koju vodi tim visoko obrazovanih i stručnih pedagoga sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Program koji koriste nije novitet – već dugi niz godina daje izvanredne rezultate širom sveta. Ovaj provereni metod intelektualnog razvoja pomaže deci da usvoje znanja koja će im trajati ceo život.

Uložite u sigurnu i proverenu budućnost vašeg deteta – s pravim ljudima, na pravom mestu!

Većina današnje dece ima problem sa nedovoljnom pažnjom i koncentracijom. Najčešći krivac za to je savremeni načina života i upotreba “pametnih uređaja”. To nikako ne znači da su naša deca manje sposobna za pun intelektualni razvoj. Za uspešan razvoj, najveću odgovornost imaju njihovi roditelji! Sva deca su rođena sa neograničenim potencijalom svog uma, pitanje je samo da li će se ta šansa iskoristi ili će se trajno propustiti! Iskoristite ovu priliku i pravovremeno pružite svojoj deci najbolje – optimalan intelektualni razvoj i znanje za ceo život!

Adresa i kontakt: 

Bački Petrovac – Adresa: Novosadska 19,
Pivnice – Adresa: Vojvođanska
Kontakt: 060 585 8572
Mail: [email protected]

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde