Úspešná súťaž vo varení rybacej polievky

Na súťaž sa prihlásilo 26 tímov, pozrite si kto sa stal víťazom.

BÁČSKY PETROVEC – Združenie športových rybárov Karas v Báčskom Petrovci v nedeľu 22. septembra zorganizovalo súťaž vo varení rybacej polievky, uvádza Hlas ľudu.


Na súťaž sa prihlásilo 26 tímov, okrem domácich, súťažiť sa prihlásili aj tímy z Lalite, Maglića, Kulpína, Hložian, Ratkova, Jankovho Mosta, Begeča a Kysáča.

Pre návštevníkov, aktivisti rybárskeho združenia v Petrovci pripravili aj varenú kotlíkovú a vyprážanú rybu. Na dobrú náladu hrala aj živá hudba – Domino band.

Tímy súťažili aj v ťahaní povrazu. Najúspešnejší bol tím Cirkus, ktorý napokon vo finálovej súťaži porazil Piatkarov. Záver tejto hry bol zápas ženy proti mužom, ale tuná sa potom pridávali takmer všetci. Druhou atrakciou bola súťaž v rýchlom vypíjaní piva. Tuná sa ako najsmädnejší ukázal účastník z tímu Rizik z Kysáča.

Na záver vyhlásili najúspešnejších kuchárov v rámci súťaže. Komisia, ktorá ochutnávala prevzaté vzorky paprikáša, pracovala v zložení Nikola Savić z Nového Sadu, Vladimír Dudáš a Jaroslav Diviak z Báčskeho Petrovca.

Najlepší rybací paprikáš v Petrovci uvaril Jano Pintier z Begeča, druhý bol Gabriel Carina z Jankovho Mosta a tretí Jaroslav Parkáni z Petrovca.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde