Otkrijte udobnost i stil u apartmanima Ville Ane

Zavirite u ovu prelepu Villu koja krasi Bački Petrovac.

BAČKI PETROVAC – Smeštena u samom centru šarmantne slovačke varošice Bački Petrovac, Villa Ana nudi savršeni spoj udobnosti, mira i blizine glavnih atrakcija. Na samo 20 km od Novog Sada i 100 km od Beograda, ova moderna vila pruža sve što vam je potrebno za opuštajući boravak.


Villa Ana raspolaže sa tri luksuzna apartmana i jednom sobom sa kupatilom. Svi apartmani su potpuno novi, s pametnim LCD TV-om, kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom. Privatni parking i prostrano dvorište osiguravaju vaš mir i sigurnost.

Vila je idealna za porodični odmor, a ljubimci su dobrodošli u dvorištu.

Lux Apartman

Lux Apartman je namenjen za maksimalno 3 osobe, površina apartmana je 45m². LUX apartman ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, i odvojenu spavaću sobu. Kupatilo je opremljeno kadom, a gostima je dostupan besplatan WiFi i Smart TV sa preko 200 kanala, od kojih je preko 40 digitalnih. Apartman poseduje podno grejanje i terasu, a površina mu je 45m², sa kapacitetom za tri osobe. Mogućnost ubacivanja prenosivog krevetca za bebu je takođe dostupna.

Classic Apartman

Classic Apartman je namenjen za maksimalno 4 osobe, površina apartmana je 32m². CLASSIC apartman sadrži dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, i odvojenu spavaću sobu. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom, a tu su i besplatan WiFi i TV sa preko 70 satelitskih kanala. Apartman ima podno grejanje i terasu, a površina je 32m², sa maksimalnim kapacitetom od četiri osobe. Takođe postoji mogućnost ubacivanja prenosivog krevetca za bebu.

Studio Apartman

Studio Apartman je namenjen za maksimalno 2 osobe, površina apartmana je 22m². Studio sadrži kupatilo sa tuš kabinom, besplatan WiFi i TV sa preko 70 satelitskih kanala. Površina studija je 22m², sa maksimalnim kapacitetom za dve osobe. Studio je opremljen podnim grejanjem, a postoji mogućnost ubacivanja prenosivog krevetca za bebu.

Soba 1

Soba br. 1 je namenjena za maksimalno 3 osobe, površina apartmana je 22m². Soba 1 nudi kupatilo sa tuš kabinom, besplatan WiFi, i TV sa preko 70 satelitskih kanala. Površina sobe iznosi 22m², a može primiti do tri osobe. Soba je opremljena podnim grejanjem, a postoji mogućnost ubacivanja prenosivog krevetca za bebu.

U blizini se nalaze restorani, prodavnice, kao i lokalne kulturne i sportske atrakcije poput AquaPark Patrolanda, fudbalskih i teniskih terena, i istorijskih lokaliteta kao što su Dvorac Dunđerski i najstarija kuća u Bačkom Petrovcu.

Ukoliko tražite kratak odmor ili želite da iznajmite celu kuću, Villa Ana je pravo mesto za vas.

Kontakt:

📧 [email protected]
📞 +381 63 569 311,

Web sajt: vilaanabackipetrovac.rs


📍 Jana Čajaka 12, Bački Petrovac, Srbija

Instagram: villa_ana_bp

Facebook: Villa Ana Bački Petrovac 

Villa Ana Smeštaj Bački Petrovac prenociste apartmani hotel hostel

Rezervišite svoj boravak i doživite sve što Villa Ana i Bački Petrovac nude!

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde