Vyhodnotenie výtvarnej eko-súťaže petrovských žiakov

Na Deň Zeme v Petrovci bojovali aj proti smradu (horiacim plastom)

196
FOTO: Zelení – Petrovec

V pondelok (22.04.) pri príležitosti pripomínania si Dňa Zeme v priestoroch Základnej školy Jána Čajaka v Báčskom Petrovci bolo vyhodnotenie odmeňovacej výtvarnej súťaže na tému Deň Zeme a udelenie odmien, ktorú zorganizovalo Ekologické hnutie Zelení – Petrovec.


Do výtvarnej súťaže sa zapojilo 150 petrovských žiakov nižších ročníkov, ktorí nakreslili a odovzdali svoje výtvarné práce. Všetci ako odmenu dostali zmrzlinu, ktorej sa veľmi potešili, a 32 žiakov aj ďalšie osobitné odmeny.

Špeciálne uznanie získali: Filip Triaška (4. a), Filip Tárnoci (4. b), Ema Povolná (3. b), Helena Lončarová (3. c), Maja Miletićová (2. b) a Lucia Ivičiaková (1. a).

Organizátori sa poďakovali všetkým účastníkom, učiteľom a vedeniu školy za úspešnú spoluprácu.

Na Deň Zeme, ako povedal podpredseda združenia Zelení – Petrovec Marijan Pavlov, v Petrovci bojovali aj proti smradu (horiacim plastom), najlepším spôsobom – edukáciou mladých. Vedomí sú si, že starších a ich návyky už veľmi nezmenia, ale práve títo mladí ľudia – žiaci si majú osvojiť krajšie zvyky a byť užitočnejší a menej devastovať našu planétu.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde