Zápis na Filozofickú fakultu – aj na slovakistiku v Novom Sade

Zápis prijatých kandidátov bude 5. a 8. júla (od 8.00 do 13.00)

61
FOTO: https://www.facebook.com/groups/559152050921198

Známe sú termíny prvého kola zápisu na štúdium na Filozofickej fakulte v Novom Sade a v rámci toho aj na Katedru slovakistiky.


Registrácia záujemcov a podávanie prihlášok bude 19., 20. a 21. júna (od 8.00 do 13.00).

Vykonanie prijímacej skúšky je 26., 27. a 28. júna (podľa harmonogramu skúšok zverejneného na stránke fakulty).

Zverejnenie predbežného rebríčka bude najneskôr do 1. júla (do 17.00).

Podanie námietok na zverejnený predbežný rebríček je možné 3. júla (podľa harmonogramu zverejneného na stránke fakulty). Konečné poradie bude zverejnené 4. júla 2024 (do 17.00).

Zápis prijatých kandidátov bude 5. a 8. júla (od 8.00 do 13.00) – teda zápis kandidátov, ktorí sa kvalifikovali na zápis v rámci rozpočtovej študentskej kvóty.

Posunutie zoznamu

V pondelok 8. júla bude posunutie zoznamu (zníženie poradia) na počet neobsadených miest v rámci rozpočtovej kvóty na zápis študentov (zoznamy budú zverejnené na webovej stránke fakulty do 17.00).

Zápis uchádzačov, ktorí dosiahli oprávnenie na zápis po posunutí rozpočtového zoznamu, bude 9. júla od 8.00 do 13.00.

V dňoch 9. a 10. júla (od 8.00 do 13.00) bude zápis uchádzačov, ktorí sa kvalifikovali na zápis v rámci kvóty samofinancovaných študentov.

Vo štvrtok 11. júla budú zverejnené a vymenované voľné miesta na samofinancovanie a prihlásenie – naplnenie kvóty verejným vymenovaním mien kandidátov v poradí podľa konečného poradia. Uchádzači, ktorí sa pri vyhlásení počtu neobsadených miest v rámci kvóty na zápis samofinancovaných študentov a verejnom vyhlasovaní mien v poradí podľa konečného poradia neozvú a nezapíšu sa, strácajú nárok zapísať sa v rámci kvóty samofinancovania študentov do konečného poradia príslušného študijného programu.

O deň neskoršie 12. júla bude zverejnenie voľných rozpočtových a samofinancovaných miest na zvyšné voľné miesta jednotlivých študijných programov. Pri tejto príležitosti sa budú môcť zapísať uchádzači, ktorí sa na daný študijný program v prihláške neprihlásili a kde je voľné miesto, za predpokladu, že úspešne vykonali prijímaciu skúšku. Menný zoznam sa uskutoční podľa poradia kandidátov na jednotnom všeobecnom rebríčku (nezapísaní kandidáti).

Všetky dôležité informácie o zápise nájdete na stránke Filozofickej fakulty v Novom Sade.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde