Zasadalo novozvolené Zhromaždenie obce Báčsky Petrovec

Včera podvečer usporiadali druhé zasadnutie vedenia obce po súrnom postupe

185
FOTO: Hlas ľudu

Deň po konštitutívnom zasadnutí Zhromaždenia obce B. Petrovec včera podvečer usporiadali druhé zasadnutie vedenia obce po súrnom postupe.

Novozvolený predseda ZO Michal Hataľa informoval výborníkov, že v zhromaždení sú tri výbornícke skupiny: Aleksandar Vučić – Báčsky Petrovec zajtra, Volím boj a Za lepší Báčsky Petrovec. Potom predostrel rokovací program, ktorý výborníci jednohlasne schválili. Na zasadnutí bolo prítomných 12 výborníkov a 6 kandidátov na nových výborníkov, teda spolu 18, pokiaľ výborníci z listiny Volím boj na zasadnutie neprišli.

V prvom bode rokovania posúdili návrh Komisie pre administratívno-mandátne otázky a vyniesli uznesenie o potvrdení mandátu výborníkom Zhromaždenia obce Báčsky Petrovec: Jánovi Murtínovi, strojnému technikovi z Hložian, Branislave Spevákovej, študentke z Báčskeho Petrovca, Jasmine Adamovićovej, ekonomickej techničke z Maglića, Bogomirke Žagrićovej, dôchodkyni z Maglića, Stanislavovi Srnkovi, podnikateľovi z Hložian a Draganovi Veselinovićovi, podnikateľovi z Maglića.

Nasledovalo zloženie sľubu novozvolených výborníkov ZO B. Petrovec a jeho podpisovanie.

Na zasadnutí zhromaždenia počas skladania sľubu novozvolených výborníkov
Následne v druhom bode volili členov Komisie pre predpisy, podania sťažnosti a odovzdanie a prevzatie funkcie a úradných aktov, ako aj Komisie pre kádrové otázky a pracovné pomery, Komisie pre uznania, Komisie pre rozpočet a financie.

V pokračovaní zasadnutia lokálneho parlamentu posúdili návrh a vyniesli uznesenie o tretích zmenách Uznesenia o pracovnoprávnom statuse predsedu Zhromaždenia obce B. Petrovec, tiež posúdili návrh a vyniesli uznesenie o štvrtých zmenách Uznesenia o pracovnoprávnom statuse zástupcu predsedu ZO B. Petrovec.

Predseda Hataľa v poslednom bode rokovania vyzval výborníkov, aby položili výbornícke otázky, ani jedna však na zasadnutí neodznela.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde