Zlatý kotlík Vojvodiny 2024

Tento rok sa bude konať v sobotu (07.09.) na území obce Apatin

Povolané sú všetky tímy, ktoré vyhrali obecné a miestne súťaže vo varení rybacej polievky a rybieho guláša, aby sa prihlásili do súťaže.


Tradičné turisticko-gastronomické podujatie „Zlatý kotlík Vojvodiny“, ktorého spoluorganizátorom je Turistická organizácia Vojvodiny, bude tento rok sa bude konať v sobotu (07.09.) na území obce Apatin.

Presné miesto, harmonogram a program podujatia organizátori oznámia do polovice augusta.

Cieľom podujatia je propagácia gastronomickej ponuky Vojvodiny a udelenie titulu víťaza „Zlatého kotlíka Vojvodiny 2024“. Pozvané sú všetky družstvá, ktoré vyhrali obecné a miestne súťaže vo varení rybacej polievky a rybieho guláša, aby sa prihlásili do súťaže.

Podrobnosti súvisiace s prihláškou a samotnou súťažou vrátane propozícií sú v prílohe tohto emailu, ako aj prihláška na „Zlatý kotlík Vojvodiny 2024 – Apatin“. Prihlášku a prílohu platobného lístka je potrebné zaslať na email: [email protected].

Pre ďalšie informácie môžete kontaktovať Turistickú organizáciu Apatin na telefónnom čísle: 025 772 555. V prípade akýchkoľvek otázok je k dispozícii riaditeľ Nemanja Jović na telefónnom čísle: 069 252 6008.

Prihlášku a súťažné návrhy si môžete stiahnuť z odkazov pod týmto textom.

PRIJAVNI OBRAZAC Zlatni kotlić Vojvodine 2024 – APATIN

Propozicije Zltani kotlić Vojvodine – Apatin 2024

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde