Kuće u nizu – Izaberite svoj dom iz snova u Bačkoj Palanci

Ovaj moderan projekat se gradi u Bačkoj Palanci, na uglu ulice Cara Lazara i Zmaj Jovine.

Građevinski projekti Kuće u nizu postaju sve popularniji zbog svoje praktičnosti i efikasne iskorišćenosti zemljišta. Jedan takav moderan projekat se gradi i u Bačkoj Palanci, i to na uglu Cara Lazara i Zmaj Jovine..


Ovaj inovativni građevinski projekat pruža brojne prednosti u pogledu energetske efikasnosti, sigurnosti i modernog dizajna.

Objekti koji se grade u okviru ovog projekta u Bačkoj Palanci ističu se visokokvalitetnom stolarijom nemačkog proizvođača KOMMERLING. Kuća u nizu je opremljena sa 7-komornim prozorima i vratima, antracit sive boje, troslojnim staklima Clima Guard Solar, aluminijumskim roletnama, termo blokovima i demit fasadom.

Doživite vrhunski stil i udobnost sa Kućama u nizu koje oduzimaju dah.  

Svaka od ovih nekretnina očarava granitnim pločicama koje krase podove, pružajući prostorima elegantan i luksuzan izgled.

Drveno stepenište dodaje toplinu i prirodnu lepotu enterijeru, dok podno grejanje na gas obezbeđuje ravnomerno zagrevanje i udobnost tokom hladnih dana.

Dodatnu vrednost svakoj kući pruža garaža koja je deo objekta, omogućavajući sigurno parkiranje i zaštitu vozila od spoljnih uticaja.

Ove nekretnine su savršen izbor za one koji žele da spoje stil, praktičnost i eleganciju. Uz izuzetnu kombinaciju granitnih pločica, drvenog stepeništa, podnog grejanja na gas i garaže, ove kuće pružaju vrhunsko iskustvo stanovanja. Uživajte u bezvremenskom luksuzu i udobnosti koje ove kuće pružaju. Spremite se da se zaljubite u savršenstvo svakog detalja, od vrhunskih materijala do pažljivo osmišljenog dizajna.

Nalazeći se na atraktivnoj lokaciji u blizini Lidla i Dm-a, kuće u nizu ovog građevinskog projekta pružaju idealan spoj udobnosti i praktičnosti. Svaka kuća je zasebna jedinica, pružajući privatnost i mir svojim stanarima. Osim toga, prostrane terase omogućavaju uživanje na otvorenom, dok su dvorišta uređena sa zelenom travom, stvarajući oazu za relaksaciju i zabavu. Projekat Kuće u nizu predstavljaju savršeno mesto za udoban i moderan život, uz sve potrebne sadržaje na dohvat ruke.

 

Energetska efikasnost Kuća u nizu:

Stolarija KOMMERLING sa 7 komora predstavlja vrhunski izbor za postizanje visokog nivoa energetske efikasnosti. Komore u profilima prozora stvaraju izolacijske pregrade koje sprečavaju gubitak toplote i smanjuju termalne mostove. Ovo značajno poboljšava termoizolacione karakteristike kuće, smanjujući potrebu za korištenjem grejanja ili hlađenja. Troslojna stakla Clima Guard Solar takođe doprinose energetskoj efikasnosti, jer smanjuju prolaz toplote i štetnih sunčevih zraka.Ova kuća u nizu takođe je opremljena termo blokovima, koji smanjuju gubitak toplotne energija.

Sigurnost Kuća u nizu:

Sigurnost je važan aspekt svakog doma, a stolarija KOMMERLING nudi visok nivo zaštite. Aluminijumske roletne pružaju dodatnu sigurnost, zato što su izrađene od izdržljivih materijala i opremljene mehanizmima za zaustavljanje provalnika. Ove roletne takođe pružaju izolaciju od buke i svetlosti, što stvara ugodniju atmosferu unutar kuće.

Moderan dizajn:

Antracit siva boja stolarije KOMMERLING daje kući moderan i elegantan izgled. Ova boja je popularan izbor zbog svoje neutralnosti i sposobnosti da se uklopi u različite stilove i teme dizajna. Profili prozora i vrata KOMMERLING  dizajnirani su tako da pruže čistu i elegantnu liniju, dodajući estetski privlačan izgled kući.

Izgradite svoju budućnost i svoj dom iz snova – izaberite Kuće u nizu za svoj novi dom! 

 

Za sve dodatne informacije o projektu, možete se informisati putem telefona, maila ili lično na adresi:

Kontakt telefon: 060 7511138
Adresa: UgaiCara Lazara и Zmaj Jovine, Bačka Palanka

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde