Auto škola Euro As će vas pretvoriti u sigurne, uspešne i vešte vozače

Uzmite volan u svoje ruke - Profesionalci iz ove škole će vam obezbediti najkvalitetniju obuku!

Auto škola „EuroAs“ u Bačkom Petrovcu, koja se nalazi na adresi Lenjinova 7, vas očekuje u prijatnom ambijentu u besprekorno opremljenim učionicama, sa visikostručnim i ljubaznim osobljem i sa savremenim vozilima za sve kategorije.


Auto škola „EuroAs“ u Bačkom Petrovcu poznata je po svom kvalitetu i posvećenosti, pružajući najbolju moguću obuku za buduće vozače. Sa pažljivim i individualnim pristupom svakom kandidatu, instruktori i zaposleni iz ove škole sa godinama iskustva obučavaju vozače za više kategorija.

Prema statistikama, škola „EuroAs“ se nalazi u samom vrhu po uspesima svojih polaznika na polaganju vozačkih ispita. Međutim, njihov prioritet nije samo uspešno polaganje već i osiguranje da svaki polaznik postane siguran i odgovoran vozač, koji neće ugrožavati sebe i druge učesnike u saobraćaju. Iz tog razloga, svaki upit kandidata dočekuju sa detaljnim i jasnim odgovorima, čineći proces učenja lakšim i prijatnijim.

U „EuroAs“ auto školi možete polagati za sledeće kategorije:

AM, A1, A2, A, B, F

Ono što ovu školu čini jedinstvenom jeste i mogućnost dodatne obuke za neaktivne vozače, kao i opcija izbora instruktora i vozila, uz prilagodljivu nastavu koja odgovara vašim potrebama.

Vozni park škole „EuroAs“ broji devet potpuno novih automobila, traktor sa prikolicama i šest motora, što omogućava širok spektar obuke. Vežbanje vožnje uglavnom se odvija po opštini Bački Petrovac, Bačkoj Palanci i okolnim mestima, uključujući i Novi Sad, što pruža kandidatima iskustvo vožnje u različitim uslovima. Poligoni se nalaze u Bačkoj Palanci kod sportske hale „Tikvara“ i u Novom Sadu, a trasa polaganja je u Bačkoj Palanci ili Novom Sadu, gde kandidati i vežbaju.

Platite na 12 ili više mesečnih rata! 

Obuka: 

Teorijska nastava

Prvi korak koji kandidati moraju da savladaju kako bi stekli vozačku dozvolu B kategorije je TEORIJSKA OBUKA! Teorijska obuka podrazumeva 40 časova, na kojima će kandidati biti upoznati sa saobraćajnim znacima, pravilima saobraćaja, tehničkim karakteristikama vozila i potencijalnim rizičnim situacijama u saobraćaju.

  • Svaki čas traje 45 minuta, a u toku jednog dana kandidat može da ima najviše 3 teorijska časa.
  • U našoj školi, teorijska obuka se obavlja u specijalno opremljenoj učionici koje poseduju svu potrebnu opremu, koja olakšava proces usvajanja gradiva.
  • Našim kandidatima ostavljamo na raspolaganju više dnevnih termina, kako bi proces obuke mogli lako da usklade sa svakodnevnim obavezama.

Auto škola ne sme započeti praktičnu obuku bez važećeg lekarskog uverenja!

  • Test se polaže na računaru u našoj školi i traje 45 minuta.
  • Da bi kandidat položio test, mora da ima najmanje 85% od ukupnog broja poena.
  • Kandidat dobija rezultate ispita, odmah nakon što završi test.
  • Svako testiranje se snima video kamerom i na snimku se vide svi kandidati.

Praktična obuka

Kada dođe do dela PRAKTIČNE OBUKE, kandidat treba da pohađa 40 časova po 45 minuta, koji su obavezni i ni sa jednog časa nema pravo odsustva. S druge strane ukoliko kandidat ima potrebu, može uzeti još praktičnih časova vožnje, koji se posebno plaćaju.

  • Napredak i savladavanje gradiva je individualno, te kandidat ne treba da se opterećuje ili gubi samopouzdanje ukoliko nije u mogućnosti u predviđenih 40 časova da savlada gradivo.
  • Iako svi žele da što pre dođu do vozačke dozvole, kvalitet praktičnog dela obuke je uvek na prvom mestu, te su i zakonom predviđena maksimalno 2 praktična časa u toku dana.

Euro As vodi jednostavna ideja – pretvoriti vas u sigurne, uspešne i vešte vozače, koristeći nova vozila različitih klasa za praktičnu obuku, odlično opremljene prostorije za teorijsku nastavu, savremena znanja i naprednu tehnologiju. Uz pomoć širokog raspona stvarnih i simuliranih saobraćajnih situacija, u kojima ćete usavršavati svoje veštine, sve to sprovodimo sa mnogo razumevanja i u prijatnoj atmosferi.

Kontakt: 

Telefon: 064 1920850, 021 3852829

Adresa: Lenjinova 7, Bački Petrovac

Radno vreme: Ponedeljak-petak: 08:00 – 15:00; Subota: 08:00 – 12:00

Web sajt: autoskolaeuroas.rs

Instagram: Autoskola_Еuroas Bački Petrovac

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde