Odovzdané darčekové balíky prvákom

V pondelok 9. septembra, pri príležitosti nového školského roka

BÁČSKY PETROVEC – V pondelok 9. septembra, pri príležitosti nového školského roka, Obec Báčsky Petrovec zabezpečila dary pre žiakov prvého ročníka základných škôl na území obce.

V novom školskom roku je zapísaných 113 detí, ktoré nastupujú do prvého ročníka vo všetkých štyroch základných školách v obci. Pri tej príležitosti dary v podobe školských pomôcok prvákom odovzdali predsedníčka obce Viera Krstovská a predseda zhromaždenia obce Michal Hatala. Menovaní navštívili Základnú školu Jána Čajaka v Báčskom Petrovci a Základnú školu Jozefa Marčoka Dragutina v Hložanoch, kde všetkým žiakom a ich učiteľkám popriali úspešný začiatok nového školského roka. Školské pomôcky tiež odovzdajú aj žiakom prvých tried v ostatných dvoch školách našej obce, čiže v Kulpíne a Maglići.


BAČKI PETROVAC – U ponedeljak 09. septembra, povodom početka nove školske godine, Opština Bački Petrovac obezbedila je poklone za sve đake prvih razreda osnovnih škola na području opštine.

U novu školsku godinu upisano je 113 dece koja kreću u prvi razred, u četiri osnovne škole u opštini. Tim povodom, poklone u vidu školskog pribora đacima prvacima podelili su predsednica opštine Viera Krstovski i predsednik Skupštine opštine Michal Hatala. Delegacija je obišla Osnovnu školu „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu i Osnovnu školu „Jozef Marčok Dragutin“ u Gložanu, gde su svim đacima i njihovim učiteljicama poželeli srećan početak nove školske godine. Podela školskog pribora nastaviće se i u ostalim osnovnim školama na teritoriji opštine, odnodno u Kulpinu i Magliću.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde