Crvenčani pocrveneli u Gložanu

Područna fudbalska liga Sombor

GLOŽAN – Ekipa Crvenke je doživela poraz na gostovanju u Gložanu. Domaća Budućnost, na utakmici petog prvenstvenog kola, nanela je visok poraz gostujućoj ekipi od 8:0, jedan od najtežih u poslednjih nekoliko godina.


Nakon ubedljive pobede u duelu sa Crvenčanima, ekipa iz Gložana se nalazi na liderskoj poziciju na tabeli, zahvaljujući boljoj gol – razlici. Naime, gložanska Budućnost ima isti broj bodova kao i Budućnost iz Mladenova – petnaest, ali ekipa iz Gložana ima bolju gol – razliku od Mladenovljana.

Mrežu gostiju iz Crvenke, prvi je načeo Žemberi, u 24. minutu, a tokom prvog poluvremena Crvenčani su još dva puta vadili loptu iz mreže. Posebno efikasan u ovoj utakmici, bio je Milan Adamek, koji je tri puta smestio loptu u mrežu gostiju. Kada se sve sabere, gosti su mogli pretrpeti i teži poraz na gostovanju u Gložanu, koje bi trebali što pre zaboraviti.

„Za sada sve ide po planu. U prvih pet kola, ostvarili smo isto toliko pobeda, ali želim da istaknem da je ovo ipak početak sezone. Do kraja prvenstva ima još mnogo da se igra i bilo bi isuviše rano, da mislimo da je sve gotovo“ – kaže trener Budućnosti Zoran Ratković, ali ne krije zadovoljstvo.

„Raduje me, što su moji igrači i ovaj put odigrali disciplinovano, odgovorno i ozbiljno i što se nijednog trenutka nisu opustili. Samo velikom posvećenošću cele ekipe i vrednim radom, možemo ostati na mestu na kojem se sada nalazimo. Nama već u sledećem kolu predstoji derbi, kada će nam u goste doći Budućnost iz Mladenova, koja je baš kao i mi ostvarila isti bilans tokom proteklih pet kola“,  ističe Zoran Ratković, trener Budućnosti.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde