Str KOCKA – Sve što vam je potrebno za gradnju i renoviranje po najboljim cenama

Farbara KOCKA je mesto koje vam nudi sve potrebne materijale i opremu za gradnju, renoviranje i uređenje enterijera. Nalaze se u Kolarovoj ulici broj 14 u Bačkom Petrovcu i ponosi se kvalitetom svojih proizvoda i konkurentnim cenama, pružajući sveobuhvatna rešenja za sve vaše potrebe u ovoj delatnosti. 


Ova prodavnica nudi širok asortiman proizvoda, uključujući elektro instalacije, molerski program, pločice, stiropor, tapete, laminate, građevinski materijal, boje i lakove, kao i alat i rezervne delove.

Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno da ostvarite svoje ideje i pretvorite ih u stvarnost. Posetite ih i otkrijte raznolikost ponude koja će zadovoljiti sve vaše potrebe!

 

Sve što vam je potrebno za električne instalacije i enterijer

KOCKA nudi širok spektar proizvoda za sve vaše potrebe u oblasti rasvete i elektroinstalacija. U ponudi možete pronaći različite vrste rasvete, sijalice, LED sijalice, kablove za instalacije, modularne elemente, kao i elektroinstalacioni materijal.

Za vas su spremili i širok asortiman rasvete koji obuhvata unutrašnju i spoljnu rasvetu, kao i ugradna rešenja. Ponuda uključuje LED sijalice, lustere, stolne i podne lampice, kao i ugradne lampice koje pružaju diskretno i ravnomerno osvetljenje. Spoljna rasveta obuhvata spoljni LED reflektore, solarne lampice, ugradne osvetljene stube i balkonske lampice, savršene za osvetljavanje dvorišta i terasa. Takođe, dostupni su ugradni spotovi i paneli, idealni za moderne enterijere. Str KOCKA se ponosi širokom paletom elektroinstalacionog materijala, uključujući kablove, prekidače i  Aling Conel utičnice, čime pruža sveobuhvatan pristup opremanju prostora.

Molerski program, fasade i veliki izbor boja i lakova

U Str KOCKA nudi se sveobuhvatan molerski program koji uključuje sve vrste lepkova, molerskih alata i šmirgli, čime se obezbeđuje sve što vam je potrebno za uspešno izvođenje radova na farbanju i renoviranju. Iz ponude ističu vodoperive boje koje su idealne za unutrašnje prostore, omogućavajući lako održavanje i dugotrajnost.

Osim klasičnih boja, dostupne su i dekorativne tehnike koje će vašim zidovima dati poseban vizuelni efekat, kao i fasadne boje otporne na vremenske uslove, koje su savršene za spoljašnje površine, a imaju i fasade. Str KOCKA se ponosi ponudom boja i lakova renomiranih marki kao što su Zvezda, Irkom i Helios, koje garantuju visoke standarde kvaliteta i dugotrajnosti.

Za ljubitelje kreativnosti, u ponudi je veliki izbor beton boja u različitim nijansama, kao i tonere za boje i lakove, razređivače i odmašćivače, koji su neophodni za postizanje savršenih rezultata. Njihova stručnost u mešanju boja ističe se kroz uslugu mešanja boja po vašim željama koristeći sve dostupne ton karte, a dostupni su i pigmenti za miksanje, omogućavajući vam da dobijete točno onu nijansu koju ste zamislili.

Str KOCKA takođe nudi kanalice, mrežice, lepak i stiropor za izolaciju, kao i kompletan molerski program sa svim vrstama lepkova. Asortiman u ponudi uključuje i molerski alat, šmirglu, boje i lakove za drvo i metal marki Zvezda, Irkom i Helios, kao i boje i lakove za metal.

Dodatno, u ponudi se nalaze i OSB ploče, koje su izuzetno korisne u raznim građevinskim projektima, staklenu vunu za izolaciju stiropore i stirodure. Ne zaboravljamo ni na rezane i gipsane ploče koje su savršen izbor za unutrašnje pregradnje i različite dekorativne elemente.

Za sve vrste građevinskih radova, dostupne su i Pur pene i silikoni za sve namene, kao i beton boje u različitim nijansama. Str KOCKA nudi i tonere za boje i lakove, razređivače, odmašćivače i Irkom boje za mehanizaciju.

Pločice i dekorativni program 

U Str KOCKA možete pronaći kompletnu ponudu proizvoda brenda „Keramika Jovanović,“ koji se od 1994. godine ističe kao jedan od vodećih distributera građevinskog materijala i keramičkih pločica u Srbiji uključujući zidne i podne pločice, kupatilski nameštaj, kao i razne sanitarije i galanteriju.

Unutrašnje i spoljne pločice su kreirane prema vrhunskim svetskim standardima, koristeći španske sirovine i modernu tehnologiju. Pored estetskog dizajna, posebna pažnja se posvećuje i kvalitetu materijala, čime se obezbeđuje dugotrajnost i funkcionalnost.

Pored keramičkih pločica koje se nude u zaista velikom izboru dezena i tekstura, kod njih možete pronaći i širok spektar dodataka, uključujući fug mase, lepkove, PVC, ALU i plastične lajsne, kao i ukrasne letvice.

Za one koji žele da osveže svoj prostor, dostupne su i Rash tapete iz kataloške ponude, kao i sav potreban alat i materijal za tapete. Uz to, nude veliki izbor laminata iz Domis enerijera i dekorativne zidne ciglice i letvice koje su trenutno popularne u uređenju enterijera.

Šrafovska roba i dodatni program

Ovde možete kupiti i Wurth program i rukavice, veliki izbor šrafovske robe, burgije za drvo i metal, za obične i Hilti bušilice. Pored toga, tu su i različite vrste zaštitnih folija, najlona, kao i streč folije. Uz to, kod njih možete pronaći Vileda program za čišćenje, koji uključuje efikasne proizvode za održavanje čistoće.

Posetite Str KOCKA i osvežite svoj dom ili poslovni prostor kvalitetnim proizvodima po povoljnim cenama!

Kontakt: 

Adresa: Kolarova 14, Bački Petrovac

Telefon: 069 711244

Radno vreme:

Ponedeljak -Petak: Od 07:00 – 18:00 časova

Subota: 07:00 – 14:00 časova

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde