Automobil iz nesreće kod Bačkog Petrovca u vlasništvu biznismena iz Bačkog Jarka

Фото: Pixabay

Crni Mercedes koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću kod Bačkog Petrovca, u kojoj je poginula žena (38), a teško povređeno troje dece starosti 7, 9 i 12 godina, kao i muškarac (36), pripada kontroverznom biznismenu V.K. (42) iz Bačkog Jarka, prenosi 192.rs.

Prema informacijama 192.rs, V.K. se u trenutku nesreće nije nalazio u vozilu, već je automobil pozajmio prijatelju. Međutim, dvojica muškaraca koja su se nalazila u vozilu ne žele da priznaju ko je upravljao Mercedesom, dok je jedan od njih navodno pokušao da peške pobegne sa lica mesta, navodi 192.rs.

V.K. je ranije bio u centru pažnje kada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštва u Novom Sadu, uhapsili njega i njegovog rođaka J. Kovića (37) zbog sumnje da su izvršili prevaru u privrednoj delatnosti. Prema informacijama koje je objavio 192.rs, njih dvojica su prepisali dva kamiona jedne lizing kompanije u svoje vlasništvo i prodali ih, pribavljajući tako protivpravnu imovinsku korist.

Istraga o nesreći i dalje traje, a policija utvrđuje tačne okolnosti ovog tragičnog događaja.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde