Kompletna rešenja u oblasti energetike sa Energy Tri iz Čelareva

Energy Tri iz Čelareva je je mlada kompanija osnovana sa ciljem bavljenja elektroenergetikom i obnovljivim izvorima energije. Strategija kompanije zasniva se na pružanju širokog spektra usluga u ovim oblastima, uz korišćenje višegodišnjeg iskustva i stručnog znanja. Detalji o dosadašnjim iskustvima, referencama, oblastima fokusa i načinu pružanja usluga dostupni su u odgovarajućim sekcijama veb-sajta energytri.rs


Ukoliko su vam potrebne solarne elektrane, trafo stanice, ili kompletna tehnička podrška, oni pružaju rešenja koja će obezbediti sigurno, efikasno i održivo snabdevanje električnom energijom.

Proizvodi i usluge koje nudi Energy Tri:

  1. SOLARNI SISTEMI –

    – Solarna energija, solarni paneli i solarne elektrane su postale ključna tema u savremenom svetu, zbog svoje održivosti, čistoće i neiscrpivosti kao izvora energije.

    – Prednosti solarnih elektrana su mnogobrojne. Prvo, solarna energija je čista i obnovljiva, što znači da njena proizvodnja ne emituje štetne gasove u atmosferu, doprinoseći smanjenju zagađenja i klimatskim promenama. Osim toga, sunčeva energija je neiscrpna, dostupna gotovo svuda i besplatna za korišćenje, što je čini ekonomičnom opcijom na duži rok.

Izrađujemo i prilagođavamo projekte vašim potrebama, savetujemo vas pri izboru opreme i optimalnih rešenja za napajanje električnom energijom. Uz našu podršku, vaša solarna elektrana će biti montirana i priključena na mrežu brzo i efikasno.

  1. Izrada projektno-tehničke dokumentacije i ishodovanje dozvola –

Izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije (IDP, PGD, PZI) elektroenergetike, distributivni sistemi električne energije na srednjem i niskom naponu, solarne elektrane, kao i sve vrste elektro instalacija jake i slabe struje na industrijskim, poslovno-komercijalnim i stambenim objektima.
– Elektronsko podnošenje dokumentacije na CEOP.
– Ishodovanje dozvola kao i kompletne prateće dokumentacije od strane nadležnih javnih institucija kao što su EPS Distribucija, EPS Snabdevanje i nadležne republičke, gradske institucije i JLS (jedinice lokalne samouprave).
– Usluge projektantskog i izvođačkog nadzora.

  1. ŠEMIRANjE ELEKTRO ORMARA

– Šemiranje elektro ormara energetike i automatike.

– Šemiranje elektro ormara predstavlja ključni korak u procesu dizajniranja, planiranja i izgradnje elektroenergetskih sistema. Šemiranje elektro ormara obuhvata detaljno mapiranje i dokumentaciju električnih veza, komponenti i funkcija unutar elektro ormara, pružajući jasnu sliku o načinu rada sistema i olakšavajući njegovo održavanje i dijagnostikovanje problema.

  1. TRAFO STANICE i agregati

  • Trafo stanice tipova MBTS, ZTS, STS 10(20)/0,4 kV
  • Distributivni SN sistemi i dalekovodi 10kV/20kV/35kV kao i NN mreža
  • Izrada projektno-tehničke dokumentacije i ishodovanje dozvola
  • Isporuka kompletne opreme sa uslugom izvođenja radova na montaži, povezivanju i puštanju u rad
  • Revizije i remonti trafo stanica sa izdavanjem izveštaja
  • Priključci na elektro-distributivnu mrežu, mesta merenja
  • Dizel električni agregati (priključenje i povezivanje, rentiranje agregata, izrada ATS ormara)
  1. Pružamo veliki opseg konsultantskih usluga u oblasti energetske efikasnosti

  • Izrada tehno-ekonomskih analiza kako postojećeg stanja elektroenergetskih sistema, tako i tehno-ekonomska analiza opravdanosti ulaska u nove investicije
  • Pronalaženje najoptimalnijeg idejnog rešenja
  • Formiranje projektnih zadataka i izbor odgovarajuće klase kvaliteta opreme i materijala za nabavku
  • Nadzor i koordinacija tokom izvođenja radova
  • Vođenje investitora kroz investicione projekte iz svih oblasti elektroenergetike
  • Praćenje rada i analiza energetske efikasnosti sistema, proizvodnih pogona
  • Usluga koordinacije izvođenja elektro radova jake i slabe struje na gradilištima sa organizacijom ljudstva, mehanizacije, poručivanjem materijala i vođenjem građevinskih i obračunskih knjiga.

Budućnost sa solarnom energijom – Solarni paneli 

Energy Tri posebnu pažnju posvećuje korišćenju obnovljivih izvora energije, sa fokusom na projektovanje i realizaciju solarnih elektrana. Solarni sistemi ne samo da smanjuju mesečne račune, već i doprinose održivosti i smanjenju ugljeničnog otiska. Uz usluge konsaltinga, projektovanja i montaže solarnih panela, oni vam pomažu da napravite korak ka zelenijoj i održivijoj budućnosti.

Iskoristite prednosti solarnih elektrana – povrat investicije za manje od 5 godina, niži troškovi, ekološka održivost i pouzdanost. Birajte sigurnu investiciju uz minimalan rizik.

Za sve vaše energetske potrebe – od dizajna do realizacije, Energy Tri je tu da osigura stabilnost, sigurnost i energetsku efikasnost.

Kontaktirajte ih  za više informacija ili konsultacije:

Telefon:  +381 64 2771 624
E-mail: [email protected]

Web sajt: energytri.rs

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde