Alena Bađonski – 16 godina strasti prema cveću u cvećari „Orhideja“

Saznajte više o svetu cvećarstva gledajući video intervju sa Alenom Bađonski, gde otkriva tajne ovog kreativnog i inspirativnog posla!

Posetili smo cvećaru „Orchidea“ u Bačkom Petrovcu kako bismo saznali šta je potrebno da bi se ovaj posao uspešno vodio i kakve su sve izazove i lepote rada sa cvećem.


U video intervjuu sa Alenom Bađonskom, otkrivamo tajne njenog svakodnevnog rada, šta je najprodavanije, ali i kako izgleda biti kreativan i ekonomičan u istom trenutku. Saznajte više o tome kako je biti florist u jednom od najlepših kutaka Bačkog Petrovca.

Rad u cvećari Orchidea u Bačkom Petrovcu nosi svakodnevne izazove, ali i kreativne užitke. Vlasnica Alena Bađonski otkriva da je ključ uspeha u prilagođavanju tržištu i potražnji. „Muškarci često biraju saksijsko cveće sa cvetom, kao što su guzmanije i orhideje, dok su zelenolisne biljke manje tražene za poklon“, objašnjava.

Cvećara Orchidea Bački Petrovac

„Nikada dva aranžmana ne mogu biti ista“, ističe ona, naglašavajući važnost personalizacije u svakom koraku. Alena takođe deli koristan savet o nezi sobnih biljaka: „Koliko im pružite, toliko će vam vratiti.“

Zašto odabrati cvećaru „Orchidea“?

Strast prema cveću i dekoraciji garantuje da ćete kod njih pronaći jedinstvene i kvalitetne aranžmane koji prate najnovije trendove u cvećarstvu. Svaki detalj je pažljivo biran, a dama koje ovde rade su vam na raspolaganju kako bi vam pružile personalizovanu uslugu i kreirali savršenu atmosferu za vaše proslave i događaje.

Posetite ih ili ih kontaktirajte za dostavu, i dozvolite da vaši posebni trenuci budu ukrašeni elegancijom i stilom cvećare „Orchidea“!

Cvećara „Orchidea“ u Bačkom Petrovcu nudi dostavu svežeg cveća na teritoriji opštine Bački Petrovac, pružajući priliku građanima da obraduju svoje najdraže ili ukrase dom bez potrebe za dolaskom u radnju. Pored dostave, ova cvećara specijalizovana je za izradu cvetnih aranžmana za posebne prilike. Bidermajeri su savršeno dizajnirani za posebne trenutke, izrađeni sa pažnjom i ljubavlju, dok dekoracija svadbenih automobila donosi eleganciju i sofisticiranost vozilima za mladence.

Cvećara Orchidea Bački Petrovac dekoracija svadbi

Cvećara nudi i personalizovanu uslugu pakovanja poklona, koristeći pažljivo odabrane detalje i dekorativne elemente.

 

U ponudi cvećare „Orchidea“ nalaze se raznovrsni venci, uključujući suze, prirodne vence za posebne prilike, kao i veštačke aranžmane. Pored toga, imaju u ponudi lampione, veštačko cveće u staklu, kao i dekoracije sveća za venčanja i krštenja.

Cvećara se ističe i po dekorativnim elementima i biljkama savršenim za svaki enterijer. U ponudi su unikatni i moderno dizajnirani terarijumi, idealni za poklone ili uređenje doma, kao i ukrasne tikvice i venci za ulazna vrata, koji donose svežinu i prirodni dašak svakom prostoru.

Prodaju širok asortiman saksija za sobne biljke, uključujući drvene i keramičke modele, zemlju i prihranu za cveće, dok se u ponudi nalaze i različite vaze – klasične, moderne i drvene, koje se savršeno uklapaju u svaki stil enterijera.

Kontakt i radno vreme:

  • Ponedeljak – Nedelja: 08:00 – 20:00 časova
  • Subota: 08:00 – 18:00 časova

Telefoni: 062 1872468, 021 782 547

Adresa: XIV Vojvođanske udarne slovačke brigade 16, Bački Petrovac

Facebook: Cvećara Orchidea

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde