Jesenné detské dielne v Hložanoch

V sobotu 12. októbra

Foto: Združenie ekológov "EKOS" Hložany

HLOŽANY – V sobotu 12. októbra aj hložianski aktivisti združenia EKOS využili, aby pripravili ďalšie v rade podujatí, ktoré si naplánovali uskutočniť počas roka. Podľa slov organizátorov, išlo o mimoriadne vydarené podujatie – Jesenné detské dielne, uvádza Hlas ľudu.


Po krásnom čase a príjemnom jesennom slniečku deti sa s radosťou zapájali do práce v rámci ponúknutých dielní a k tomu i do ochutnávaní palaciniek.

Členov združenia, ako sa vyjadrila Viera Turčanová, zrejme potešil veľký záujem a návštevnosť. Detí bolo veľa, a to nielen z Hložian, ale aj z Petrovca a Begeča. Preukázali mimoriadne veľký záujem o všetky dielne, ktoré im pripravili aktivisti združenia ekológov EKOS na nádvorí kaviarne Pod lipami.

V rámci ekologickej soboty deťom boli ponúknuté tieto dielne: makramé – výroba textilných výrobkov umeleckým viazaním uzlov, robenie strašiakov, aranžovanie kvetín, výroba umeleckých artefaktov z rastlinného materiálu, zaujímavé liečivé bylinky, ako chrániť vtáčky v zime a carving – umelecké vyrezávanie zelenín a ovocia.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde