Masif Car Wash – Vrhunsko pranje vozila u Silbašu

Auto perionica Masif pruža visok kvalitet usluge na strateškoj lokaciji, idealnoj za sve vozače koji prolaze kroz Silbaš.

Na uglu ulica Svetosavske i Nikole Tesle u Silbašu, na raskrsnici državnih puteva drugog A reda broj 111 i 108, nalazi se auto perionica Masif. Ova lokacija na putnim pravcima Sombor–Novi Sad i Sombor–Bačka Palanka čini je lako dostupnom svim vozačima koji prolaze kroz ovaj deo Bačke.


Pranje vozila uz vrhunsku opremu i hemiju

Auto perionica Masif nudi različite vrste pranja kako bi zadovoljila potrebe svakog vozača. U ponudi su pranje aktivnom penom, koje temeljno uklanja prljavštinu i nečistoće, toplo pranje za dubinsko čišćenje, kao i ispiranje sa demi vodom uz dodatak visokog sjaja koji vozilu pruža dugotrajan blistav izgled.

Tri boksa za pranje i dodatni sadržaji

Perionica Masif raspolaže sa tri boksa za pranje, od kojih je jedan otvorenog tipa, posebno prilagođen za veća vozila poput kamiona, kombija i traktora. Uz boksove, na raspolaganju su i dva usisivača, kao i slavine i kante za smeće, što omogućava vozačima dodatnu udobnost i sveobuhvatnu brigu o vozilu.

Vrhunska oprema i prilagođena rešenja za korisnike

Opremljena najmodernijom tehnologijom i koristeći hemiju renomiranog proizvođača Ehrle, auto perionica Masif pruža kvalitetno pranje i zaštitu za svako vozilo. Cena jednog žetona iznosi 100 RSD za 2.20 minuta.

Za redovne korisnike, perionica nudi različite pogodnosti kao što su dopuna ključeva na licu mesta, sa 20% dodatnih žetona za svaki uplaćeni iznos, kao i plaćanje putem QR koda. Ova opcija omogućava korisnicima da izbegnu sitan novac i novčanike – dovoljan im je samo telefon, a pri svakoj uplati dobijaju dodatnih 20% žetona.

Auto perionica Masif pruža visok kvalitet usluge na strateškoj lokaciji, idealnoj za sve vozače koji prolaze kroz Silbaš.

Masif je pravo mesto za vozače koji žele brzo i efikasno pranje vozila.

Kontakt: 

Lokacija: Svetosavska 36, Silbaš. Pogledaj na MAPI

Telefon: 069 764 120

Radno vreme: 0/24h

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde