Javni poziv za podsticaje u stočarstvu do novembra

Ovaj poziv odnosi se na nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu i otvoren je do 02. novembra

Foto: Canva

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije raspisalo je javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva. Ovaj poziv odnosi se na nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu i otvoren je do 2. novembra 2024. godine.


Uslovi i iznos podsticaja

Svi zainteresovani poljoprivrednici mogu podneti zahteve putem platforme eAgrar, koja omogućava jednostavno i efikasno prijavljivanje za podsticaje. Ovim javnim pozivom obuhvaćene su investicije koje su realizovane od dana isteka roka za podnošenje zahteva po prethodnom pozivu do dana podnošenja novog zahteva. Najviši iznos podsticaja koji korisnik može ostvariti po zahtevu za jednu kalendarsku godinu iznosi 1.500.000 dinara.

Kako podneti zahtev?

Za sve dodatne informacije o javnom pozivu, poljoprivrednici mogu se obratiti na telefone Info-centra Ministarstva poljoprivrede na 011/260-79-60 ili 011/260-79-61. Takođe, mogu kontaktirati i Upravu za agrarna plaćanja na 011/30-20-100 ili 011/30-20-101, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova. Svi detalji i uputstva za prijavu dostupni su na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar (https://eagrar.gov.rs).

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde