Zakoračite u dom iz snova u centru Bačke Palanke

NOVOGRADNJA: Budite među prvima koji će odabrati novi dom u zgradi jedinstvenog dizajna, sa fenomenalnim pogledom u centru Bačke Palanke.

C&C System iz Bačke Palanke je građevinska firma kojoj je delatnost investiranje, izgradnja i prodaja stanova i lokala na području Bačke Palanke. Svi objekti će biti izgrađeni na osnovu odobrenja za izgradnju, sa svim potrebnim saglasnostima, sa svom potrebnom i urednom građevinskom dokumentacijom.


Trenutno su u prodaji stanovi u dve zgrade, koje se nalaze na sjajnim lokacijama, a vi imate mogućnost da kupite stanove u igradnji po veoma atraktivnim cenama.

Ne propustite odličnu priliku i već danas se informišite o usliovima prodaje.

Lokacija zgrade 1: Zgrada se nalazi u širem centru grada, na mirnoj lokaciji, povezana sa svim delovima grada i idealna je za savremen način stanovanja. Prekoputa zgrade je supermarket IDEA, a do centra grada se dolazi za dva minuta šetnje.

Ulica Jugoslovenske armije 71, Bačka Palanka, preko puta IDEA supermarketa.

Pogledajte lokaciju na mapi OVDE.

Stanovi se, u zavisnosti od lokacije i strukture, razlikuju po kvadraturi, okruženju, stilu, ceni, panoramskom pogledu, ali su im zajedničke visoka funkcionalnost i savršen komfor za vas i vašu porodicu.

Nova lokacija izgradnje , Ulica Cara Lazara 10, Bačka Palanka, ulaz u Blok Partizan.

Prednosti ove lokacije su što vam je sve „na dohvat ruke“. Na samo pedesetak metara se nalazi sami centar grada. Toliko su udaljeni i Dom zdravlja, Gradska pošta, hipermarket, zelena pijaca, zgrada Opštine, Suda i ostalih važnih institucija u Bačkoj Palanci.

Uskoro i nova lokacija! 

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde