Naredbe Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Bačka Palanka (24.08.)

BAČKA PALANKA: Dana 24. avgusta, Opštinski štab za vanredne situacije opštine Bačka Palanka doneo je nove naredbe.


DOZVOLJAVA SE održavanje kulturnih dešavanja sa prisustvom publike na teritoriji opštine Bačka Palanka uz obaveznu primenu mera zdravstvene zaštite i preporuka Vlade Republike Srbije i Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović – Batut“ za bezbedno organizovanje rada ustanova kulture iz domena delatnosti pozorišta, bioskopa i organizacije koncerata u objektima i prostorima institucija koje se bave kulturnom delatnošću na teritoriji opštine Bačka Palanka.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se ustanove koje se bave kulturnom delatnošću na teritoriji opštine Bačka Palanka.

DOZVOLJAVAJU SE posete Gerontološkom centru Bačka Palanka, ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika i sličnim objektima na teritoriji opštine Bačka Palanka isključivo uz poštovanje i primenu svih mera zdravstvene zaštite i preporuka Vlade Republike Srbije i Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović – Batut“, Instrukcije Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja od dana 09. juna 2020. godine o načinu rada prilikom organizovanja poseta korisnicima na smeštaju i protokola o posetama.

Za sprovođenje ove naredbe zadužuju se Gerontološki centar Bačka Palanka i ustanove socijalne zaštite za smeštaj korisnika i slični objekti na teritoriji opštine Bačka Palanka.

Ove naredbe stupaju na snagu od ponedeljka 24. avgusta 2020. godine.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde