Bački Petrovac bio praznik odbojke. OK „Mladost“ ipak bez Prve lige

314

BAČKI PETROVAC – Odbojkaši beogradskog „Partizana“ novi su članovi prvoligaškog karavana naredne takmičarske sezone. Beograđani su u odlučujućoj utakmici turnira za popunu Prve odbojkaške lige, koji je održan u Bačkom Petrovcu savladali domaćina Odbojkaški klub „Mladost“ sa 3:0 (25:22, 25:21 i 25:23).


„Imali smo veliku želju da se plasiramo u rang više. Međutim, u odlučujućem okršaju za ulazak u prvoligaško društvo uspešnija je bila ekipa beogradskog „Partizana“ koja ima mnogo organizovaniju klupsku infrastrukturu. Odbojkašima Partizana čestitamo na ovom uspehu, a mi ipak ostajemo zadovoljni što je protekla tri dana Bački Petrovac bio praznik odbojke i što je sve utakmice pratio veliki broj ljubitelja odbojke“ – kaže za Radio Novi Sad predsednik domaćina turnira Odbojkaškog kluba Mladost Emil Fejzulahi.

Na turniru u Bačkom Petrovcu od 25. do 27. aprila učetvovale su četiri odbojkaške ekipe, Mladost – Bački Petrovac, Antena – Kruševac, Topličanin – Prokuplje i pobednik kvalifikacionog turnira druga ekipa našeg superligaša beogradskog Partizana, svi prvaci regionalnih takmičenja Druge odbojkaške lige Srbije.

 

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde