Božićni bazar uneo prazničnu euforiju u Bački Petrovac

Svoje proizvode predstavila udruženja građana, samostalni izlagači i poljoprivredni proizvođači iz Bačkog Petrovca i okolnih mesta

1055

BAČKI PETROVAC: U subotu (18.12) u Bačkom Petrovcu na Trgu slobode održan je jedanaesti po redu Božićni bazar. Ova već tradicionalna manifestacija je postala više nego uspešna čiji je cilj da pokrene božićno raspoloženje i duh ne samo tokom Božića, već tokom celog adventnog perioda i prisutnima ponudi program i sadržaj po ugledu na Božićne bazare u drugim evropskim državama.


I ove godine su na bazaru svoje proizvode predstavili i promovisali udruženja građana, samostalni izlagači i poljoprivredni proizvođači iz Bačkog Petrovca i okolnih mesta. Svečano otvaranje Božićnog bazara je počelo u 13 časova uz obraćanje predsednice opštine Bački Petrovac, Jasne Šproh.

U nastavku manifestacije je održan prigodan kulturno – umetnički program posvećen Božiću na kojem su učestvovala deca iz osnovnih škola, mladi i solisti sa teritorije opštine Bački Petrovac. Na radost najmlađih tu je bio i Deda Mraz koji je ne samo učesnicima programa već i ostaloj deci, koja su ovom prilikom došla na manifestaciju, delio božićne paketiće, koje su za njih obezbedili Opština Bački Petrovac i Marbo Product iz Maglića.

Posebnu radost su izazvala deca iz udruženja sa posebnim potrebama „MI“ iz Bačkog Petrovca i „ ZAGRLJAJ“ iz Kulpina, napravivši poklone u vidu božićnih ikebana za starije učesnike programa.

Glavni organizator Božićnog bazara je Opština Bački Petrovac u saradnji sa Turističkom organizacijom Opštine Bački Petrovac

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde