Exalplast – Najbolja stolarija na spisku izvođača Opštine Bački Petrovac

Zamenite svoju stolariju po Javnom pozivu za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Bački Petrovac

1115

Osamnaest godina “Exal Plast” pruža usluge izrade i montaže stolarije pravnim i fizičkim licima širom Srbije. Sedište kompanije “Exal Plast” je u Gajdobri gde poseduju svoj proizvodni prostor od 700m2 gde proizvode PVC i AL stolariju od najkvalitetnijih VEKA profila.


“Exal Plast”  se maksimalno prilagođavanja zahtevima i potrebama kupaca tako da uz proizvodnju PVC i AL stolarije vrše proizvodnju i ugradnju svih pratećih sadržaja: roletne, komarnike, podprozorske okapnice uz demontažu stare stolarije.

Dostupnost na teritoriji opštine Bački Petrovac

Stolarija je neophodnost. I ne samo to. Sve više ljudi shvataju da im dobri prozori štede struju ili su glavni uzroci hladnih stanova ili kuća. VEKA kvalitet je izrađen u Nemačkoj, sa debljinom zida u skladu sa DIN EN 12608, klasa A. Sve naše proizvode izrađujemo za vas i montiramo na adresi, a takođe i skidamo staru stolariju. Pošaljite nam upit ili nas pozovite! 

Prozori VEKA – Kvalitet broj 1! 

PVC prozori su trajni, pouzdani, zdravi i predstavljaju najbolji odnos kvaliteta i cene na svetskom, kao i na našem tržištu. Pored toga, PVC prozori su i lideri sa stanovišta ekologije. Svojim termo-izolacionim karakteristikama čuvaju energiju i pri grejanju i pri hlađenju prostora.

Za one koji vole kako izgleda drvena stolarija, takođe postoji rešenje – PVC prozori se proizvode u različitim bojama, dezenima, kao i teksturi drveta, što kvalitetom izrade lako može zavarati i najbolje poznavaoce – i na pogled, ali i na dodir. Kod kvalitetnih PVC prozora boje su veoma postojane i otpornije na sve atmosferske uticaje i UV zračenje.

EXAL Plast prozori odgovaraju svim različitim prohtevima ne samo zbog svog atraktivnog dizajna, već i zbog njihovih izuzetnih tehničkih karakteristika, kao što su: postojanost materijala koji prozore čini dugotrajnim, i višekomornim sistemima sa odličnim izolacionim svojstvima, zahvaljujući kojima smanjujete troškove grejanja i povećavate stabilnost i sigurnost prozora. Optimalna zvučna izolacija obezbeđuje mir i komfor u Vašem domu, a PVC-materijal, lak za održavanje, sa izuzetno postojan i otporan na sve klimatske uslove, pruža trajan atraktivan izgled Vašem prozoru.

Vrata

Neiscrpan asortiman oblika i kombinacija vrata – individualna i po Vašoj meri – ispuniće i Vaše najviše zahteve. Jednokrilna, dvokrilna ili vrata sa više elemenata za velike kuće, klasičnog ili modernog stila, sa ispunom od sigurnosnog stakla ili kaseta, sa jednim ili više elemenata sa strane, modernih neobičnih linija ili jednostavno elegantne – VEKA sistemi ulaznih vrata su idealno rešenje za najrazličitije situacije ugradnje kako pri novogradnji tako i za renoviranje.

U ponudi imamo više vrsta vrata: 

  • Aluminijumski paneli
  • Elegant paneli
  • PVC paneli
  • PVC paneli sa inox-om
  • INOX paneli
  • Premium

Podnoklizni sistemi

Ne možemo osporiti estetiku velikih prozora, dovoditi u pitanje blagotvorni efekat koji na nas ima prostorija ispunjena prirodnim svetlom ili ignorisati upotrebu sunčeve svetlosti kao izvora energije. Pa ipak, sa svakim dodatnim centimetrom staklene površine, rastu i tehnički izazovi. Novi sistem podizno-kliznih vrata VEKAMOTION 8 i VEKAMOTION 82 MAX razvijen je da zadovolji potrebe klijenata i arhitekata za elementima velikih dimenzija sa velikim površinama stakla i minimalno vidnim profilom rama. Prednosti podizno-kliznih sistema:

  • Smanjena vidna površina krila. Više svetlosti, više prostora
  • Elegantan dizajn površine profila
  • Optimalna termoizolacija i vrhunska zaptivenost
  • Efikasna zaštita od provale – klasa RC2
  • Veće dimenzije čeličnog ojačanja garantuju vrhunsku stabilnost
  • Jednostavna i sigurna hidroizolacija objekta

Terase i staklene bašte

Staklene bašte se izrađuju od PVC i AL profila raznih oblika i dimenzija u zavisnosti od mogućnosti prostora i zahteva klijenata. Takođe izrađujemo kioske sa kompletnom PVC ili AL konstrukcijom.

Garažna vrata

Garažna vrata sa roletnama su praktično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Bez obzira da li garažu koristite za automobil ili kao dodatni prostor za skladištenje, postavljanje garažnih vrata je dobro resenje za sigurnost vaše imovine, a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući.

Garažna vrata pružaju vrhunsku kombinaciju izolacije i sigrunosti, a jednostavna su za upotrebu. Mogu se otvarati daljinskim upravljačem ili tasterom, a u slučaju nestanka električne energije moguće ih je otvoriti kurblom. Osim što su laka za rukovanje, otvaranje rolo garažnih vrata je lako i tiho.

Roletne

EXAL Plast roletne pružaju zaštitu od sunca, toplote i neprijatne svetlosti, zaštitu od neželjenih pogleda. Pri niskim temperaturama zadržavaju toplotu u prostorijii, a istovremeno su i atraktivni stilski element svake fasade. Paleta proizvoda sistema za roletne poseduje različite modele i konstrukcije pogodne za ugradnju pri novogradnji, kao i pri renoviranju.

Kutija i profili za roletne mogu biti izrađeni od PVC ili AL profila, tj. unutrašnje ili spoljne kutije sa motorom i daljinskim upravljačima ili bez njih tj. klasičnim sistemom podizanja i spuštanja.

Komarnici

ROLO KOMARNICI
Ovi komarnici omogućavaju vam podizanje i spuštanje mreže komarnika po potrebi. Mreža se namotava u aluminijumskom kućištu, kroz vodilice sa četkicama, a namotavanje je na sistem opruge. Mreža je izrađena od fiberglas vlakana koji je otporan na temperature u intervalu od -35C do +80C.

FIKSNI KOMARNICI
Izrađuju se ramovi od PVC-a ili aluminijuma, sa zategnutom mrežom. Ram se montira na štok prozora sa spoljašnje strane. Takođe pravimo i fiksne sa ramom tipa LEPTIR, koji vam omogućava fiksiranje komarnika sa unutrašnje strane.

KOMARNICI ZA VRATA
Komarnici za vrata sa sopstvenim štokom, omogućava vam i ugradnju u otvorima gde nema vrata. Komarnik vrata se postavlja na štok postojećih ulaznih ili balkonskih vrata. Klizni komarnik, njegovo otvaranje/zatvaranje se izvodi povlačenjem rama levo/desno. Komarnike plastificiramo u boji po želji kupca.

Žaluzine

Solomatic žaluzine su aluminijumski venecijaneri većih dimezija, namenjeni za spoljašnju zaštitu kako staklenih površina, tako i za zatvaranje otvorenih terasa. Njihova namena nije isključivo zaštita od sunca, već i od drugih vremenskih uticaja. Upravljanje je moguće na dva načina i to: ručno na kurblu i el. motorom uz pomoć tastera ili daljinske komande.

Naši projekti:

Sportska hala Gajdobra
Gradnja Petkovič – Bačka Palanka
Dom kulture Gajdobra

Adresa: 

Blagoje Parovića 49,21432 Gajdobra, Srbija


Telefoni: 

Mobilni:  +381 (0)64 462 7039
Telefon: +381 (0)21 762 676
Fax: +381 (0)21 763 416


Mail i sajt : 

[email protected]
www.exalplast.com

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde