Metak pogodio glavni strujni vod, dva muškarca poginula

Kobno veselje u Kisaču

474
Izvor: Večernje novosti/Z. Gligorijević

Pucnjava na proslavi rođenja deteta u Kisaču, bila je kobna za Petra Poznanovića (32) i Dragana Đukanovića (38) iz Zmajeva, a tragedija koja je dve porodice zavila u crno, desila se pre više od dve nedelje, u Kisaču u dvorištu kuće oca koji je dobio prinovu i povodom toga priredio slavlje.


Neko je pucao iz puške, a metak ispaljen u vazduh pogodio je strujni kabl i presakao glavni vod na pruzi Novi Sad – Subotica, kod Železničke stanice u tom mestu, gde se nalazi kuća.

Strujni vod jačine nekoliko hiljada volti je, kako pišu „Večernje novosti“, pao i pogodio ovu dvojicu koja su stajala kod pruge. Teško povređeni, odmah su prevezeni u Urgentni centar u Novom Sadu, ali je nekoliko dana kasnije Đukanović podlegao povredama, a napori novosadskih lekara da Poznanoviću spasu život, nažalost, nisu uspeli i on je preminuo 25. maja.

Policija je obavila uviđaj, nađena je puška, a kako saznaju Večernje novosti, još nije utvrđeno ko je pucao iz nje. Pretpostavlja se da je jedan od dvojice nastradalih muškaraca ispalio hitac, a da li je oružje bilo u Đukanovićevim ili Poznanovićevim rukama nije se moglo odmah utvrditi, jer se zbog teškog stanja u kojem su bili, od njih nije mogla uzeti izjava. Zbog toga će se raditi određena veštačenja.

U Zmajevu kod Vrbasa još vladaju tuga i neverica zbog, na takav način, izgubljena dva mlada života. NJihovi poznanici vele da su bili dobri i vredni mladići.

– Kuća gde je bilo slavlje nalazi se na Železničkoj stanici, i tuda prolazi glavni vod koji je pogođen – kaže izvor. – Metak je pogodio kabl koji je pao na njih.


Pogledaj: Bački Petrovac: Vozio bicikl sa 2,11 promila alkohola

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here