Najbolji đaci na bilbordima i ove godine u Bačkom Petrovcu

Projekat Učim+Znam=Vredim realizuje se od 2015. godine.

524
Foto: Gimnazija Jan Kolar u Bačkom Petrovcu / Dnevnik

Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine, osmu godinu zaredom, nastavlja s realizacijom projekta Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promocija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.


U proteklim danima na bilbordima u Beočinu, Srbobranu, Žablju, Bačkom Petrovcu i Temerinu, postavljeni su plakati s fotografijama najuspešnijih đaka iz tih opština koji su u prethodnoj školskoj godini izabrani za đake generacije i osvajali nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima u oblastima nauke i umetnosti.

Ovih pet opština dobile su na bilbordima i poseban novogodišnji ukras – najbolje đake, da budu društveni uzori u svojoj lokalnoj sredini i da se na poseban način istakne njihov uspeh.

„Zahvaljujemo se na saradnji i podršci lokalnim samoupravama u kojima su postavljeni bilbordi s fotografijama najboljih učenica i učenika, kao i Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio uspešno realizovan. Posebnu zahvalnost Udruženje duguje generalnom sponzoru Erste banci. Očekujemo da ćemo najbolje učenike u Sremskim Karlovcima i Novom Sadu predstaviti na bilbordima s početka 2023. godine“, navodi se u saopštenju.

Projekat Učim+Znam=Vredim realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 800 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde