Obaveštenje za građane opštine Bačkog Petrovca

1160
FOTO: turizambackipetrovac.rs

Obaveštavaju se građani opštine Bački Petrovac da u periodu do petka, 04.08.2023. godine mogu prijaviti štetu na građevinskim objektima i polјoprivrednim usevima a koja je nastala dana 19.07.2023.godine i dana 21.07.2023.godine, a koja se može utvrditi isklјučivo na teritoriji opštine Bački Petrovac.


Ovim putem se može prijaviti šteta na građevinskim objektima i polјoprivrednim usevima.
Šteta se prijavlјuje isklјučivo na pisarnici Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac, adresa Kolarova br. 6, popunjavanjem i podnošenjem odgovarajućih obrazaca prijave i izjave.
Obrasci prijave i izjave mogu se preuzeti na pisarnici Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac, adresa Kolarova br. 6, u kancelarijama mesnih zajednica na teritoriji opštine Bački Petrovac, kao i elektronskim putem sa sajta Opštine Bački Petrovac.
Proveru prijave štete će izvršiti stručna komisija.
O Z N Á M E N I E
Oboznamujú sa občania obce Báčsky Petrovec, že do piatka 04.08.2023 môžu prihlásiť škodu na stavebných objektoch a poľnohospodárskych plodinách, ktorá bola spôsobená 19.07.2023 a tiež 21.07.2023, ktorá sa môže zistiť výlučne na území obce Báčsky Petrovec.
Takto možno prihlásiť škodu na stavebných objektoch a poľnohospodárskych plodinách.
Škodu možno prihlásiť výlučne na podateľni Obecnej správy Obce Báčsky Petrovec, Ulica Kollárova č. 6, vyplnením a podaním zodpovedajúcich tlačív prihlášky a vyhlášky.
Tlačivo prihlášky a vyhlášky možno prevziať na podateľni Obecnej správy Obce Báčsky Petrovec, Ul. Kollárova č. 6, v kancelárii miestnych spoločenstiev na území obce Báčsky Petrovec a elektronicky prostredníctvom webovej stránky Obce Báčsky Petrovec.
Kontrolu prihlášky spôsobenej škody vykoná odborná komisia.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde