Opština Bački Petrovac omogućila predškolcima i osnovcima ulaz u Aquapark po simboličnim cenama

Radnim danima, od ponedeljka do petka, od 10 do 19 časova, deca će moći ući u akvapark za samo 250 dinara. Ukoliko žele boraviti u akvaparku samo od 16 do 19 časova, cena ulaznice iznosi 200 dinara.

677

Predsednica opštine Bački Petrovac, Jasna Šproh, ostvarila je lepu inicijativu kako bi učinila letnje dane prijatnijim za našu najmlađu populaciju – decu. Zahvaljujući njenoj predanosti, od sutra, 20. jula, sva deca iz Predškolske ustanove „Včielka“ i svi učenici osnovnih škola u svim naseljenim mestima naše opštine imaće mogućnost da uživaju u akvaparku u Petrovcu uz simbolične ulaznice.

Radnim danima, od ponedeljka do petka, od 10 do 19 časova, deca će moći ući u akvapark za samo 250 dinara. Ukoliko žele boraviti u akvaparku samo od 16 do 19 časova, cena ulaznice iznosi 200 dinara. Roditelji koji žele sa decom posetiti akvapark treba da ponesu na uvid dokaz da su stanovnici naše opštine, dok će đaci svoj dolazak potvrditi putem đačke knjižice.

Ova sjajna akcija omogućena je uz pomoć lokalnih preduzetnika koji su rado prihvatili predlog za sponzorisanje razlike do pune cene ulaznice za kupalište. Na taj način, cilj je omogućiti deci boravak u akvaparku od sutra pa sve do kraja avgusta, tokom trajanja akcije.

Predsednica Šproh ima još jedno iznenađenje za našu decu, jer planira, ukoliko vremenski uslovi budu povoljni u septembru, organizovati još jednu akciju u akvaparku. Iako još uvek čeka pravo vreme za objavu detalja, obećava da će javnost na vreme biti obaveštena o novim dešavanjima.

Ova plemenita inicijativa ne bi bila moguća bez pomoći preduzetnika koji su se uključili u akciju. Posebne zahvalnosti idu DOO Petrovec, vlasnicima Struhar i DOO DEM, vlasnicima Dovičin, kao i ostalim anonimnim donatorima. Predsednica takođe ističe zahvalnost direktoru akvaparka, Samuelu Šlemenderu, koji je omogućio sprovođenje njene ideje u delo.

Ujedno, pozivamo sve preduzetnike koji žele da doprinesu ovoj plemenitoj akciji da se jave u opštinu i pridruže se ovoj hvalevrednoj inicijativi.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde