Opštini Bački Petrovac dodeljena sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za dogradnju postrojenja za prečišćavanje vode

Dodela sredstava

Opštini Bački Petrovac dodeljena sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju postojećeg postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Bačkom Petrovcu.

Dana 19.07.2023. godine u zgradi Pokrajinske vlade, predsednica opštine Jasna Šproh potpisala je ugovor za sufinansiranje izrade projektno tehničke dokumentacije u oblasti upravljanja komunalnim otpadnim vodama.
Na osnovu javnog konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine, podržano je 12 gradova i opština a Opštini Bački Petrovac su dodeljena sredstva u iznosu od 4.000.000,00 dinara za izradu projektno tehničke dokumentacije za rekonstrukciju i dogradnju postojećeg postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Bačkom Petrovcu. Učešće Opštine u izradi pomenute dokumentacije je 3.800.000,00 dinara.
Ugovore je svečano uručio pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Nemanja Erceg.
Obci Báčsky Petrovec pridelené prostriedky na vypracovanie projektovo-technickej
dokumentácie pre rekonštrukciu a prístavbu jestvujúceho zariadenia na čistenie
odpadových vôd v Báčskom Petrovci
Dňa 19.07.2023 v budove pokrajinskej vlády predsedníčka obce Jasna Šprochová podpísala zmluvu o spolufinancovaní vypracovania projektovo-technickej dokumentácie v oblasti riadenia komunálnych odpadových vôd.
Na základe verejného súbehu Pokrajinského sekretariátu pre urbanizmus a ochranu životného prostredia podporených bolo 12 miest a obcí a Obci Báčsky Petrovec boli pridelené prostriedky v sume 4.000.000,00 dinárov na vypracovanie projektovo-technickej dokumentácie pre rekonštrukciu a prístavbu jestvujúceho zariadenia na čistenie odpadových vôd v Báčskom Petrovci. Účasť obce vo vypracovaní uvedenej dokumentácie činí 3.800.000,00 dinárov.
Zmluvy slávnostne odovzdal pokrajinský tajomník pre urbanizmus a ochranu životného prostredia Nemanja Erceg.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde