Panel diskusija: „Šta nam na lokalu znači saradnja između medija i nevladinih organizacija?“

Šesti rođendan proslaviće uz temu „Šta nam na lokalu znači saradnja između medija i nevladinih organizacija?“.

64
FOTO: Storyteller

Redakcija Storyteller i ove godine godišnjicu osnivanja slavi radno i to organizacijom panel diskusije koja će se održati 10. maja sa početkom u 11 časova u redakciji u Bačkom Petrovcu. 


Ovaj događaj okupiće predstavnike i predstavnice lokalnih i regionalnih medija i nevladinih organizacija kako bi istražili ulogu i značaj saradnje između ova dva sektora na lokalnom nivou.

Tokom diskusije, učesnici i učesnice će razmatrati kako mediji i nevladine organizacije mogu zajedno doprineti informisanju javnosti, promociji društvenih promena i unapređenju transparentnosti i odgovornosti lokalnih institucija. Pitanja koja će biti obrađena uključuju razmenu resursa, izazove saradnje, kao i primere dobre prakse iz lokalne zajednice.

Učesnici i učesnice panel diskusije:

  • Mileva Malešić, TV Forum / Prijepolje
  • Nataša Kinik, YMCA Serbia / Bački Petrovac
  • Jaroslav Pokoracki, EKOP Padina / Padina
  • Aleksandra Bučko, Fabrika kreativnosti / Novi Sad
  • Nataša Heror, Media Pont / Novi Sad
  • Vladimira Dorčova Valtner, Storyteller / Maglić – Bački Petrovac

Panel diskusija pruža priliku za otvorenu razmenu ideja, iskustava i stavova između različitih aktera lokalne zajednice i predstavlja važan korak ka jačanju veza između lokalnih medija i lokalnih nevladinih organizacija u ostvarivanju zajedničkih ciljeva za dobrobit lokalne zajednice.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde