Panonija počela sa zvaničnim utakmicama

666

BAČKA PALANKA: Posle višemesečne pauze, odbojkašice OK Panonija odigrale su prvu zvaničnu utakmicu u okviru četvrtfinala kupa Srbije na teritoriji Vojvodine u Rumi, protiv istoimene ekipe.


Utakmica je odigrana bez prisustva publike, u skladu sa merama u borbi protiv korona virusa.

Posle nešto više od dva sata igre, pobedu je odneo domaćin, rezultatom 3:1 u setovima.

Početak prvog seta protekao je u dominaciji odbojkašica iz Rume koje su agresivnije započele meč, što im je donelo veliko vođstvo u prvoj polovini seta. Gošće su se „probudile“ i počele da pružaju otpor, ali je prednost domaćih bila nedostižna te je na semaforu stajalo 1:0 u setovima, a rezultat 25:20.

U drugom setu viđeno je više drame jer su igračice Panonije zaigrale odlučnije i nisu dozvolile domaćinima da se „odlepe“, pa je i set u završnici bio neizvestan.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Više sreće u rezultatskoj klackalici su imale rumljanke, te osvajaju drugi set rezultatom 25:23, za veliko vođstvo od 2:0 u setovima.

U trećem setu viđena je agresivnija igra palančanki, u elementima servisa i napada što im je i donelo rezultat u vidu konstantnog vođstva. Pretile su rumljanke, ali nisu imale snage i koncentracije da naprave preokret, pa su gošće uspele da dođu do osvajanja trećeg seta rezultatom 24:26.

Konsolidovale su se igračice Rume u četvrtom setu, koji su krenule vrlo motivisano, pa su brzo stekle visoku prednost. Vodile su domaće 18:12, ali se palančanke nisu predavale, što im je donelo još jednu neizvesnu završnicu u kojoj više sreće, ali i znanja je imala ekipa Rume, za konačni rezultat 25:23 u četvrtom setu i pobedu od 3:1 u ovom zanimljivom meču.

Trener odbojkašica Panonije Miloš Šatora posle meča je izjavio:

Ponovo se ispoljava naša stara boljka „kasnog paljenja“. Potrebno je igrati maksimalno agresivno u svim elementima od početka meča. Moraćemo što pre da se adaptiramo na dosta viši nivo odbojke koji zahteva igranje prve lige u kojoj naš klub nastupa u ovoj sezoni, izjavio je trener odbojkašica Panonije Miloš Šatora.

Početak takmičenja u 1. B ligi Srbije, zakazan je za 3. – 4. oktobar.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde