Posetite ovogodišnji Vašar umetnosti u Bačkom Petrovcu!

Ovde možete preuzeti i prijave za izlagače!

I ove godine u okviru Slovačkih narodnih svečanosti, a u organizaciji Turističke organizacije opštine Bački Petrovac održaće se tradicionalni Vašar umetnosti u Bačkom Petrovcu.

Turistička organizacija poziva sve zainteresovane da posete ovogodišnji Vašar umetnosti u okviru Slovačkih narodnih svečanosti!

  • Datum: 10. avgust 2024.
  • Lokacija: Trg Oslobođenja, ulica Maršala Tita, Bački Petrovac
  • Početak: 10 časova

„Dođite na Vašar umetnosti i uživajte. Bogat kulturno-umetničkom programu počinje od 16 časova. Očekuju vas kreativni izlagači i mnogo zabave“! – poručuju iz Turističke organizacije opštine Bački Petrovac.

P O Z I V

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za „Vašar umetnosti“ koji će se održati
10. avgusta 2024. godine na Trgu slobode u Bačkom Petrovcu u okviru Slovačkih
narodnih svečanosti 2024. Sve potrebne informacije se nalaze u prijavi koju možete preuzeti sa dole navedenog linka. Svi ste srdačno dobro došli!

Prijava-Vašar Umetnosti 2024_SRB


 

Aj tohto roku v rámci Slovenských národných slávností, v organizácii Turistickej organizácie obce Báčski Petrovec, uskutoční sa Jarmok umenia v Báčskom Petrovci.

Turistická organizáacia vyzýva všetkých občanov aby sa zúčastnili na tohtoročnom Jarmoku umenia v rámci Slovenských národných slávností!

  • Dátum: 10. august 2024.
  • Miesto: Námestie slobody, ulica Maršala Tita, Báčski Petrovec
  • Počiatok: 10 hodín

„Prídite na Jarmok uumenia a uđite si. Bohatý kultúrno-umelecký program sa začína od 16 hodiny. Očakáva vás mnoho kreativity zábavy“! – oznamuujú z Turistckej organizácie obce Báčski Petrovec.

V Ý Z V A

Vyzývame všetkých záujemcov, aby sa prihlásili na „Jarmok umenia“, ktorý sa
uskutoční dňa 10. augusta 2024 na Námestí slobody v Báčskom Petrovci v rámci
Slovenských národných slávností 2024. Všetky potrebné informácie sú uvedené v prihláške, ktorú si môžete prevziať z dolu uvedeného odkazu. Všetci ste srdečne vítaní!

Prijava-Jarmok Umenia 2024 _ SK

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde