Poznato stanje dece nakon nesreće kod Bačkog Petrovca

hitna pomoc
Foto: shuterstock

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu za Bački Petrovac, majka povređenih devojčica, J.S. (38), nažalost je preminula usled teških povreda. Prema najnovijim informacijama, troje dece koja su bila u automobilu prebačeno je u Dečiju bolnicu.


Majka povređenih devojčica J.S. (38), nažalost, preminula je usled zadobijenih povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu za Bački Petrovac.

„U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine su dovezena kolima HMP nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi dva pacijenta. Pacijent J. Ž. (36), primljen je sa teškim telesnim politraumatskim povredama, nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. Pacijent J. S. (38) primljena je sa teškim telesnim povredama, ali je uprkos naporima lekara preminula u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina“, rečeno je iz UKCV.

Podsećanja radi, u smrskanom automobilu, pored žene koja je stradala, bio je i njen suprug koji je zadobio teške telesne povrede, ali i troje dece, od toga dve devojčice prevezene su u Dečiju bolnicu sa teškim povredama, a jedna je zadobila lakše.

„Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina odmah nakon nesreće prevezene su u Dečiju bolnicu, s tim da su dve devojčice zadobile teške telesne povrede, a jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim, zadržana je u bolnici radi detaljnijih pregleda“, prenosi Kurir.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde