Biciklista iz Bačkog Petrovca se tereti za nasilničku vožnju

Policijska uprava u Novom Sadu je, tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 665 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima

403

U periodu od 9. do 11. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teško, a devet je lakše povređeno. Za nasilničku vožnju tereti se biciklista u Bačkom Petrovcu, kao i vozači u Novom Sadu i Srbobranu, jer su vozili sa više od 2 promila alkohola u organizmu.


U istom periodu, na području Grada Novog Sada dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 665 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 101 vozač i pet vozila, a zadržano je 19 vozača, trinaest zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tri zbog nastavljanja ili ponavljanja prekršaja za tri zbog nasilničke vožnje.

Među zadržanim zbog nastavljanja ili ponavljanja prekršaja nalaze se i dvojica Novosađana koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde