Realizovani projekti sanacije postrojenja za dezinfekciju pijaće vode

U Gložanu i Magliću

540
Izvor: Opština Bački Petrovac

U prethodnom periodu su realizovani projekti sanacije postrojenja za dezinfekciju pijaće vode u Gložanu i Magliću. Realizaciju je finansirala Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine u ukupnom iznosu od 60.000.000,00 dinara.


Predmet projekta je bila zamena postojeće tehnologije za dezinfekciju pijaće vode. Nakon implementacije projekta svi građani Gložana i Maglića imaće mogućnost da konzumiraju kvalitetnu vodu koja je fizičko – hemijski ispravna i koja nije štetna po zdravlje.

Nakon implementacije održavanje postrojenja će vršiti JKP „Komunalac“ iz Bačkog Petrovca i „Gloakvalis doo“ iz Gložana, a koje će biti finansirano od strane njih i Opštine Bački Petrovac.


Realizované projekty sanácie zariadení na dezinfekciu pitnej vody

V predošlom období boli realizované projekty sanácie zariadení na dezinfekciu pitnej vody v Hložanoch a v Maglići. Realizáciu financovala Správa pre kapitálové vklady Autonómnej pokrajiny Vojvodiny v celkovej sume 60.000.000,00 dinárov.

Predmet projektu bola výmena existujúcej technológie na dezinfekciu pitnej vody. Po implementácii projektu všetci občania Hložian a Maglića budú mať možnosť konzumovať kvalitnú vodu, ktorá je fyzicky a chemicky nezávadná a pre zdravie neškodlivá.

Po implementácii údržbu zariadenia bude mať na starosti VKP Komunalac z Báčskeho Petrovca a Gloakvalis, s.r.o. z Hložian a ktorá sa bude financovať z ich strany a zo strany Obce Báčsky

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde