Vladimir kog su nepravedno izbacili iz „Najslabije karike“ ne želi da mu se plati put u Egipat: „Malo me je blam“

Zahvalio se i Nikoli Koju

Foto: Printscreen/Prva TV

Vladimir Krnač, građevinski radnik iz Bačkog Petrovca kog su saigrači izbacili iz igre nakon što je tačno odgovorio na sva postavljena pitanja, kaže da će odbiti putovanje u Egipat koje želi da mu finansira TV Prva.


„Sve je to u redu, ali moraću to sve da odbijem, malo me je blam. Ja sam u prijavi morao da navedem na šta i gde ću potrošiti novac i palo mi je na pamet da bih otputovao u Egipat, što jeste moja želja već dvadesetak godina. I eto, taj Egipat je ispao tema dana“, rekao je Vladimir za Telegraf.

On se osvrnuo i na podršku koju mu je dao voditelj Nikola Kojo kada su ga saigrači izbacili.

„Te zadnje reči koje je istakao, kada sam ispao, to će mi ostati do kraja života i mogu reći da je moja kviz-karijera obogaćena time što je on… I svaka mu čast, i kao glumcu i kao čoveku“, poručio je Vladimir.

Podsetimo, Kojo je tom prilikom istakao da ga je „sramota“ zbog odluke Vladimirovih saigrača.

Vlada je učestvovao u velikom broj različtih formata kvizova, a na televiziji se pojavio preko 100 puta, a Petrovčanima je već poznat pa su već i naviknuti da u komšiluku imaju jednu TV zvezdu.

Vladimir je otkrio i da je nakon kviza „Najslabija karika“ dobio brojne ponude za posao.

„Ponude pljušte sa svih strana. Da, ja se bavim građevinom, jeste da je teško, ali ja sam u tome tridesetak godina, tako da sa 60 godina mislim da je kasno za neki novi početak“, zaključio je.

Vladimir iz Bačkog Petrovca je bio najbolji u „Najslabijoj karici“, ali su ga izbacili: Ipak ide u Egipat

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde